Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üzüntülü sözler

Üzüntülü sözler
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Karamsar sözler 2019 Üzüntü Sözleri, Kederli Facebook Sözleri, 2019 Endişe Sözleri Sevgilinizden mi ayrıldınız canınız mı sıkkın insanlarla konuşmak mı istemiyorsunuz O süre güncel irtibat araçlarına belkide kâğıda dökmek istiyorsunuzdur Belkide Facebookta yazmak istersiniz İşte dertli olduğunuzu gösterecek üzüntülü sözler burada Karamsar ile ilgili Sözler İnanıyorsan savunduklarına,ardındaki duracaksın…lüzum yol cellada çıkarıldığında darağacına tabureye sen vuracaksın…! Yaşam yasandığı kadardır Ötesi ya hatıralarda bir iz, ya da hayallerde bir umuttur bu kez anladım hüzünlerden bozma mutluluklar yaşıyorum hatırlamaktan korktuğum tüm anılarımı çöpe attım varmı üstüne HAYAT YALNIZLIKSA VE SEN YOKSAN NEDEN YAŞAYAYIM KI sevdiğim ne sensın ne başkası sadece benı kendimden daha çok seven bana hissetmeden seni seviyorum demeyecek biri… Bilir misin ne baskı nemli gözlerle uyuklamak,dokununca kanayan bir yürek taşımak,hasret dolu gözlerle etrafa bakmak ve bilirmisin ne zor bu hayatı sensiz yaşamak Gerçekten inanıp sevseydin beni böyle sabahları beklermiydim hiç?şimdiden yanımda olurdun çoktan…gece 35 nöbetlerine dikmezdin benisensiz kaldığım ilk günden beri içimde bir umut vuslata dairakşamları imzaladım gözyaşlarımla…seni aramıyor seni sormuyorsam bu senden wazgeçtim çağrıda bulunmak değil…birdaha böyle sevecek olursam bir kalemde silerdim seni… BENİM SEVDİKLERİM BENİ HİÇ SEVMEMİŞLER FAZLA ÜZGÜNÜM yokluğun var sen yoktun ölüm geldi ölmedim aşkından hatıra diye göz yaşımı silmedim ben bir sana bir bu şehire gül dedim BELKİDE CAN BEN BU ŞEHRİ GÜLLER İÇİN COK SEVDİM Her sabahleyin doğan günaş bir sabah doğmaz oldu…Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu…Sırası Gelmişken bıraktığın bütün renkler siyah oldu… hani sevdamızla yeneriz diyorduk herşeyi aşkım…!hani aşarız sorunları diyorduk…!malesef sen bi gururunu yenemedin bana geri dönemedin…! gülümseyen gözlerim sanmaki bahtiyar,,attığım kahkahalarda binlerce gözyaşı var Ben yıllarımı kaybettim anılarımı yokBen mutluluğu terkettimAcıları değilBen sevgimi yitirdimNefretimi değilBen yaşmayı unuttumSENİ yok  

858,505Konular
982,773Mesajlar
33,068Kullanıcılar
deoxr64Son üye
Üst Alt