Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları

Hoş geldin! opel45 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Uzun ince bir yoldayım notası
Uzun ince bir yoldayım bağlama notası

Doreredosiladosilalalala Miremidoredosiladosilalala Doreredosiladosilalalala Miremidoredosiladosilalala Fa#solsolfa#solsolmirefamimimiredomidoreredosila dosiladosiladosisisilasolsilalala

Similar threads

Şarkı Sozleri Ve Flut Notaları Flut Notaları, Sozleri Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları Şarkısı Sozleri Flut Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gunduz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gunduz Gece Dunyaya Geldiğim Anda Yurudum Aynı Zamanda İki Kapılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Uzun İnce Bir Yoldayım Sozleri 4 Şubat O Ses Turkiye'de gecen hafta Halil Sezai'den İsyan parcasını seslendiren ve buyuk ilgi goren Ayda bu hafta da Aşık Veysel`den Uzun İnce Bir Yoldayım parcasıyla buyuk ilgi gorup ortalığı yıkan aydan yarı finale yukselmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Kolay Muzik Notaları Melodika Benim Annem Guzel Annem Melodika Notaları Flut Notaları doremimimifamire remifalasolfamisolfare remifalasoldo(ince)lla solmisolfami Kucuk Kurbağa Kucuk Kubağa Melodika Notaları ve Flut sol mi mi mi sol mi mi mi sol la sol mi fa re fa re re fa re re re fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Uzun İnce Bir Yoldayım Turku Sozu Uzun İnce Bir Yoldayım Şarkısının Sozleri Aşık Veysel Uzun İnce Bir Yoldayım Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gunduz gece Bilmiyorum ne haldeyim Gidiyorum gunduz gece Dunyaya geldiğim anda Yurudum aynı zamanda İki kapılı bir handa Gidiyorum gunduz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Mukaddes Bahçeci Uzun ince Bir Yoldayım Şarkı Sözü 28 temmuz Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahçeci Uzun ince bir yoldayım Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim Gidiyorum gündüz gece Dünyaya geldiğim anda Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt