Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen 28 Temmuz Mukaddes Bahçeci Uzun İnce Bir Yoldayım Şarkısı

Bir Şarkısın Sen 28 Temmuz Mukaddes Bahçeci Uzun İnce Bir Yoldayım Şarkısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Mukaddes Bahçeci Uzun ince Bir Yoldayım Şarkı Sözü 28 temmuz

Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahçeci Uzun ince bir yoldayım

Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim
Gidiyorum gündüz gece
Dünyaya geldiğim anda

Yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece
Düşünülürse derince
Uzakta gözükür görür görmez
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece

Şaşar Veysel işbu ışık halkası
Gah dertli gahi güle
Tutmak için menzile
Gidiyorum gündüz gece *

Similar threads

Uzun İnce Bir Yoldayım Turku Sozu Uzun İnce Bir Yoldayım Şarkısının Sozleri Aşık Veysel Uzun İnce Bir Yoldayım Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gunduz gece Bilmiyorum ne haldeyim Gidiyorum gunduz gece Dunyaya geldiğim anda Yurudum aynı zamanda İki kapılı bir handa Gidiyorum gunduz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Uzun İnce Bir Yoldayım Sozleri 4 Şubat O Ses Turkiye'de gecen hafta Halil Sezai'den İsyan parcasını seslendiren ve buyuk ilgi goren Ayda bu hafta da Aşık Veysel`den Uzun İnce Bir Yoldayım parcasıyla buyuk ilgi gorup ortalığı yıkan aydan yarı finale yukselmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Bir Şarkısın Sen Mukaddes Resimleri Mukaddes Bahçeci Resimleri *
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Şarkı Sozleri Ve Flut Notaları Flut Notaları, Sozleri Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları Şarkısı Sozleri Flut Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gunduz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gunduz Gece Dunyaya Geldiğim Anda Yurudum Aynı Zamanda İki Kapılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Bir Şarkısın Sen Yarışmasından Mukaddes Bahçeci Kimdir ? Bir Şarkısın Sen Mukaddes Kimdir Kısaca Bir Şarkısın Sen Mukaddes kaç yaşında Sevgili melekler, geçen seszonda hayli ilgi gören ve ekranlara her tarafta merhaba diyen Bir Şarkısın Sen yarışmasında ama yarışimacılardan Ceren Şahiner 'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt