Unsuz Haşhaş Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet l uzunluk yumurta
- 5 yemek kaşığı haşhaş ezmesi (Bim)
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı sirke (Karbonatı faal hale getirmek için)
- 1 silme çay kaşığı karbonat
- Yarım çay kaşığı tuz
Unsuz Haşhaş Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karbonatın üstüne sirke ek edilir.
- Diğer materyaller de katılır ve çatalla çırpılarak yeterlice karıştırılır.
- Yağlı kağıt serilmiş küçük kare borcama yayılır.
- Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir. Kusursuz bir lezzeti var. Sağlıklı ,besleyici ,tok tutan yumuşacık ekmek servise hazır ????????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.