Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ÜNLÜLERiN MEZAR TASLARINA YAZILAN VASiYETLERi

ÜNLÜLERiN MEZAR TASLARINA YAZILAN VASiYETLERi
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ÜNLÜLERiN KABIR TASLARINA YAZILAN VASiYETLERi ünlülerin mezarları mezar taşına yazılan güzel sözler ünlülerin mezar taşı yazıları taşlarına yazılan hoş sözler taşına yazılacak ÜNLÜLERiN MEZAR TASLARINA YAZILAN VASiYETLERi Coprayt by ALMANYALI GOBEL(Made in ALMANYALI GOBEL) ZEKERiYA BEYAZ: Benim icin kurban olarak kestiginiz tavuklarin derilerini ADD'ye bagislayin, magazin programlarini bos birakmayin AYSEL GÜREL: Suanda Zebaniler ile sevisiyorum, iki saat daha sonra gelin SEZEN AKSU: Dagdaki tanrinin cocuklarini sizlere itimat ediyorum ALATURKASTAR AY IŞIĞI: Gece aleminden ciktim, buradada gece alemine düstüm, her yeerrrrrr karanliiiiikkkk isitme cihazini unutmusum Azer Bülbül abime selam Buradaki jüride Armagan Caglayan yok, Dualarinizi SMS ile gönderin, adami hasta etmeyin lannn!!!! DENiZ BAYKAL: Mustafa Sarigül'ü CHP Genel Baskani yaparsaniz ahirettede iki elim yakanizdadir AHMET NECDET SEZER: Mezarliklar kamunun girdigi kamusal alanlardir; Semra beni asap etme, basörtünü cikar, kemiklerim sizliyor, dua etme, celenk koy DOGU PERiNCEK: Aslinda ben seriatciydim, ahiretteki duruma uyum sagladigimi zannetmeyin NECMETTiN ERBAKAN: Tayyip patates dinindendir RTAYYiP ERDOGAN: Ani gelen ecel nedeniyle, ölecegimi Amerika'ya haber veremedim, kusura bakmasinlar MYASAR BÜYÜKANIT: Ahiretten her an geri cekilirsem yine tantana yapmayin APO: (Türkü) Hapishane önünde incir agaci, Abaza Gardiyan'im buldu bana ilaci, Mezarimi kazin bayira düze, Benden selamlama söylen derin devlete  

858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt