Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerin ilk cümleleri...

Ünlülerin ilk cümleleri...
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ünlülerin ilk cümleleri Bakalım ünlülerimizin ağızlarından ilk olarak hangi inciler dökülmüş BANU ALKAN: Hazırlanmış çıplakken bi film çekseydikunlulerinilkcumleleri5c562fec29070alt :D Big Grin :D ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakınunlulerinilkcumleleri5c562fece4gifalt :puha: :puha: :puha: MUSTAFA ÇULCU : top mu kale miunlulerinilkcumleleri5c562fec5b42bgifalt :muz: :muz: :muz: TÜMER METİN: Doğuştan Olan fenerliyim sizde şahitsinizunlulerinilkcumleleri5c562fec609begifalt :kiamam: :kiamam: :kiamam: ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu :sütyen: Mustafa Filika : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum :kızıl: EMRAH : 1 Anam bunu kim yaptı sana benim babam kim 2 Annem yok benim 3 Anne yoldan çıkma hazır mı 4 Doktor amca niye sakalım yok benimunlulerinilkcumleleri5c562fec6463agifalt :eferin: :eferin: :eferin: ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni meşhur edecem ŞEBNEM ŞEFER : Valla bakireyim buda raporum :sütyen: İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geriunlulerinilkcumleleri5c562fec29070alt :p Stick Out Tongue :puf: MERİÇ : Ahuuuuuunlulerinilkcumleleri5c562fec9509cgifalt :dancing: Dancing :dancing: PELE:top içerde kaldı :laugh: NİHAT DOĞAN: delikanlıyım ben :123: REHA MUHTAR: 1acı var mı anne 2her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsaunlulerinilkcumleleri5c562fec9925agifalt :hula: :hula: :hula: ERBAKAN:Bismilahirrahmanirrahim ARTO: Durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY : Annemin karnından bildiriyorum UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin AJDAR: Bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: Doktor ne vuruyosun? çılgın misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR : Doğdum doğalı 5 dk oldu lakin şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL: Mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER:Bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN :Beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: Biz babadan böyle gördük NECO:Bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY:Fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu :sütyen: NİL KARAİBRAHİMGİL :Tek başıma kendim doğdum BERKSAN :Öpüşelim mi unlulerinilkcumleleri5c562fec9d06dgifalt :samar: :samar: :samar:  

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt