üniversiteli gençlerin ev muhabbeti kopacaksınız üniversite ile ilgili komik sözler üniversiteli sözleri üniversite komik sözler abi tüp bitti nasıl yapcaz yemek olayını? olum okulda yeriz kasma kendini para mı var abi okulda yiyelim! tamamlanmış buldum abi yatır elektrik sobasını yere eee? tavayı üzerine koyup yumurta yapcaz!!! olum süper aklın var fakat 2 takvim okulda 5 yılın ya helal olsun diyorum baska bisey demiyorum,susuyorum!universiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: ketçap varsa getirsene içerden şu makarnaya koyalım ulan suyun olmadığı evde ketçap mı olacak?universiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: Bulaşığına batak'a varmısınız? arkasından bulaşık yıkamasınauniversiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: olum bundan daha sonra plastik tabak kullanalım ne oldu beyim bulaşık yıkayıp temizlemek zoruna mı gitti Dedik sana sıran geldiğinde yıka diyeuniversiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: olm mimarlıktaki kız yine beni kesti kantinde laa bağlı tabii hakiki diyorum king yapınca bir bağırdım öyle bir bakışı vardı ama o senin salaklığına bakmıştır göreceksin iki güne kalmaz buraya getirir bulaşık yıkattırırımuniversiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: olm şu evi bi temizleyelim artık bee, mutfaktan başlayalım hazır girelim vallaa banyo da benim, elleşmeyin lakin bugün olmaz zaten bezginlik gelmişim hiç halim yok yarında benim işim var geç gelicem ee o vakit sonradan bi ara yaparız ii mademuniversiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: abi yiyecek bişey var mı? +yok hocam olsa ben yerim yok mi? (buzdolabını açar) bu ne lan sucuk var burda birde bizden saklıyor +hadi be vallahi varmış yalnız dur bir saniye (sucuk sayılan şey ele alınır) Allaaah bu sucuk değil kararmış metamorfoz geçirmiş bir muz!universiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: * para bitti laa +valla haci, bende de değil, napcaz? ne bileyim, evden de isteyemiyom +Şu senin hemşo ahmet vardı, ondan istesek natürel be, fakat, olum müşteri heykelde oturuyo, dolmuş parası lazım +hımmm ha buldum, bira şişeleri vardı mutfakta, iade edelim haci ben verdim onları markete +eee bi LM aldım +hımm ii yapmışsın, ver hiç olmazsa bi tane al abiuniversiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: abi bugün süper bişey yiyelim olur mu? bağlı ne mesela? ne bilim abi ya makarna mı yesek? bi sus olum hergün yiyos zati makarna daha süper bişi yiyelim (akabinde o gün makarna yiyilerek doyulmuştur)universiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: bu tencere yağlı hala bir daha yıkasanıza yemekte yağ ile yapılıyo ne lüzum varuniversiteligenclerinevmuhabbetikopacaksiniz5c55a092d9807gifalt :deli: :deli: :deli: