Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

UNESCO ’nun gorevleri nelerdir? Kısaca

UNESCO ’nun gorevleri nelerdir? Kısaca
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
UNESCO dil din ırk gozetmeyen dunyanın barışı icin ve insan haklarına sahip cıkmak icin kurulmuştur

UNESCO ’nun gorevleri nelerdir?

Cehaleti ortadan kaldırmak bilime onem vermektir Unesco Nedir Gorevleri Nelerdir
Dunya barışını sağlamak Unesco Nedir Gorevleri Nelerdir
Dil din ırk ayrımlarını ortadan kaldırmak Unesco Nedir Gorevleri Nelerdir
Memleketler arasındaki kulturleri duyurmak Unesco Nedir Gorevleri Nelerdir
Okul kutuphane gibi yerler kurmak Unesco Nedir Gorevleri Nelerdir
Bilim araştırmalarına imkan vermektir Unesco Nedir Gorevleri Nelerdir

Turkiye ’nin UNESCO Dunya Kultur Mirası Listesinde Yer Alan Eserleri ;

İstanbul ’un tarih alanları
Safranbolu Şehri(Karabuk)
Hattuşaş(Boğazkoy) Hiti Başkenti(Corum)
Nemrut Dağı(AdıyamanKahta)
XanthosLetoon(AntalyaMuğla)
Divriği Ulu Camii ve Dauşşifası(Sivas)
Truva Antik Kenti(Canakkale)
PamukkaleHierapolis(Denizli)
Gorme Milli Parkı ve Kapadokya(Nevşehir)
Selimiye Camii ve Kulliyesi(Edirne)

Similar threads

INESCO acılımı nedir? ve UNESCO'nun gorevleri nelerdir? Birleşmiş Milletler Teşkilatının,ırk, cins, dil ve din farkı gozetmeksizin, dunya milletlerine tanınan insan hakları ve hurriyetlerini hakim kılmak, milletler arasındaki işbirliğine eğitim, bilim ve kultur yolları ile yardım ederek barış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
UNESCO dil din halk gözetmeyen dünyanın barışı için ve insan haklarına sahip çıkmak için kurulmuştur UNESCO ’nun görevleri nelerdir? Cehaleti ortadan uyandırmak bilime ağırlık vermektir Unesco Nedir Görevleri Nelerdir Dünya barışını karşılamak Unesco Nedir Görevleri Nelerdir Dil din millet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
unesco ne yapar gorevi nedir, konu hakkında bilgi verir misiniz? UNESCO kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kultur Kurumu biciminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
INESCO açılımı nedir? ve UNESCO'nun görevleri nelerdir? Birleşik Milletler Teşkilâtının,ahali, nesil, dil ve din farkı gözetmeksizin, dünya milletlerine bilinen insan hakları ve hürriyetlerini hâkim kılmak, milletler arasındaki işbirliğine eğitim, bilim ve kültür yolları ile yardım ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Dunya Miras Listesi'ndeki doğal ve kulturel varlıklarımız Dunya Miras Komitesi tarafından korunan varlıklar, Dunya Miras Listesi Amblemi ile gosterilirler Bu amblem, Belcikalı sanatcı Michel Olyff tarafından yaratılmıştır ve 1978den beri resmi amblem olarak kullanılmaktadır Ortadaki kare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt