Umudum Gitme Sözünün Fısıltısında En fazla özlenildiği zaman sevilir dışarı giden Özledikçe severiz, sevdikçe özlemler birikir göğsümüzün en yangın uygun Sevgi varken yaşanan ayrılıklar sızılı bir masaldır Sebep ya şartlardır, ya zamandır, veya şayet de sevginin alımlı, sihirli ışığına teslim olmaktan korkmaktır Ne olursa olsun bu masal ayrılıkların ayrılıklarla başlamadığını anlatır Güzelce kalder bir yazı, veya bir ses Yüzünü sevgilinin yüzüne değdirmeyi kimse bu anda istemez Çünkü en fazla o ana ayaklanma eder olur ya çıldırasıya sarılma, delice öpme ricası (Dur gitme! Hoş Bir Şekilde kalamaz ancak kimse, ne dışarı giden ne de kalan geriye) (Gidenin biz olduğumuzu düşündüğümüzde defalarca kalan olmadık mı doğrusu geriye? Gittiğimizi düşünüp aynı yerde saydık defalarca Doğum günleri çoğaldı avuçlarımızda, takvim yaprakları anılarıyla düştü yüreğimize Ne yandan kaçsak aynı yerde kaldık daima Vakitli vakitsiz hasretler nöbeti, gece yarısı sevgilinin o güzel gerçek dışı, gözlerde uğursuz bir hıçkırığın intihar eşiği) Sevdikçe sevilenin yürekte kalmasındandır aslında hepsi Ama gerçekten bitmemiştir değil mi? Sözler söylenmiş, gereği düşünülmüş, süren sürülmüştür Lakin bir bekleyiştir, içinde içeren ümidi Beklersin, neyi niye niçin beklediğini bilmeden Gerçekte bilirsin, çünkü geriye sevgi ve şiir kalmıştır, terk edemez oysa onları seven Evet şu anda ne zaman bir şarkı, bir söz, bir hatırlayış olsa her zaman bir pay bırakır bana ve sana olan sevdama) UNUTMA BEN BU ARADA DÖNÜP DOLASIP HER ZAMAN SANA GELİYORUM ASLINDA Arkama baksam da bakmasam da umudum Gitmesözünün fısıltısında alinti