Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ula Temel :D

Ula Temel :D
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
temel bir gun vesikalık cekilcekmişkarşısına cafer cıkmış ne bu telaş demiş, temel de 6 tane acele vesikalık cekilmem lazım demiş cafer bundan kolay ne var demişvesikalık belden yukarı cekilir demiş sen bi cukur ac ben geliom demiş cafercafer geldiğinde ne gorsun temel 6 tane cukur kazmışolum nie 6 cukur kazdın demiştemel de 6 tane cekilcem ondan demişolum bunun icin 6 cukur kazmana gerek yoktu ben zaten 6 tane fotoğraf makinası getirdim demiş

Similar threads

esas bir gun vesikalık çekilcekmişkarşısına cafer çıkmış ne bu telaş demiş, temel de 6 tane acele vesikalık çekilmem gerekli demiş cafer bundan basit ne var demişvesikalık belden yukarı çekilir demiş sen bi çukur aç ben geliom demiş cafercafer geldiğinde ne gorsun esas 6 tane çukur kazmışolum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Dursun iş icin muracaatta bulunmuş İşe alınması icin bazı evraklarla birlikte 8 adet de vesikalık fotoğraf istemişler Ancak Dursun vesikalık fotoğrafın ne olduğunu bilmiyormuş Hemen akıl hocası Temelin yanına koşmuş Durumu anlatmış Temel: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
MODERATÖR PSİKOLOĞA GİDERSE Moderatör psikoloğa gitmiş Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Moderatör anlatmış: Ben demiş bir takım konuları kilitleyemiyorum Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum mükemmel niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Dursun meslek için müracaatta bulunmuş İşe alınması için bazı evraklarla birlikte 8 adet de vesikalık fotoğraf istemişler Oysa Dursun vesikalık fotoğrafın ne olduğunu bilmiyormuş Hemen akıl veren Temelin yanına koşmuş Durumu anlatmış Esas: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Temel Dursun Fıkraları En Guzel Temel Dursun Fıkraları Temel Dursun Fıkraları Kısa ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP Sevgili oğlum Temel Senin hızlı okuyamadığını bildiğim icin mektubu yavaş yavaş yazıyorum Artık senin buyuk şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt