Temel Dursun Fıkraları
En Guzel Temel Dursun Fıkraları
Temel Dursun Fıkraları Kısa
ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP
Sevgili oğlum Temel Senin hızlı okuyamadığını bildiğim icin mektubu yavaş yavaş yazıyorum
Artık senin buyuk şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir gazetede, İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bolgelerde kaza geldiğiniokumuş; o yuzden taşındık
Sana yeni adresi veremiyorum, cunku yeni evimizde bizden once oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını sokup goturmuşler
Bu evde garip bir camaşır makinası var Gecen gun icine dort gomlek koydum, calıştırmak icin duvardaki zinciri cektiğimden beri bir daha gomlekleri goremedim
Gecen hafta sadece iki kez yağmur yağdı İlki uc gun, ikincisi ise dort gun surdu
Benden istediğin yeleği postaya verdim Ancak, halan 'o koca duğmelerle paket cok ağır olur' deyince duğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk Orada bulabilirsin
Not: Sana biraz da para gonderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum Sevgiler Annen
ANTRENOR DURSUN
Boksor Temel iri yapılı rakibi ile mac yapar1rauntta rakibi temeli epey haşlar1raunt sonunda Temel koşesine giderantronoru Dursun moral vermek icin Temele sen dovuyorsun devam et der2ve3 rauntlarda da aynı şeyler olur4 rauntta kaşı ve gozu patlamış temel raunt sonunda guc bela koşesine giderDursun yine aslanım Temel adamı parcaladın derTemel guc bir şekilde dursuna bakarak ben mi dovuyorum derDursun evet sen dovuyorsun derTemel
yle ise etrafa iyibak başka birisi beni fena halde dovuyor!
İŞTE TEMEL VE ZEKA GUCU
temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve cıkarlar cıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır:
benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim
ingiliz:
benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş
temel:
Hacen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden once aşagı tukurdum hala yere duşmedi demiş
YELPAZE
Temel birgun kışın ortasında oturup yelpazeleniyormuş Dursun
napiyon temel kişın ortasinda yelpazeyle hava buz gibu zaten napiyon
temel
kilimalar kişin sicak hava ufliyor ya eee yelpazede kişın sicak hava ufleeer
SAY
Bizim kucuk Temel, Okuldan bir turlu mezun olamıyor En sonunda oğretmen:
Oğlum seni imtihan edeceğim Bilirsen seni mezun edeceğim
Temel sevinir, sozluye kalkar Hoca:
Soyle bakayım Temel, İngiltere'yle Fransa kac kez savaştılar?
Kucuk Temel:
Alti defa savaştiler oğretmenum
Hoca:
Aferin sana Temel, tebrik ederum, der
Kucuk Temel, mezun oldum sevinciyle hocaya bakarken, hoca:
Peki say bakalım, demez mi?
Kucuk Temel:
Bir İki Uc Dort Beş Alti
MUTEAHHİT TEMEL
Bizim Temel, Amerikalı ve İngilizle telefon direği dikme ihalesine girmiş Mudur şoyle bir oneri getirmiş:
Hepiniz aynı teklifi verdiniz ama bizim icin surat onemli Bir yarışma yapalım, kim daha cok direk dikerse ihaleyi o alacak
Ucune de 5 saat sure ve yeterince direk verilmiş Amerikalı 40, İngiliz 50, Temel de sadece 4 direk dikmiş Mudur kızmış:
Nasıl olur, bak diğerleri bir suru direk dikmiş
Mudur bey siz onların diktuğu direkleri gormedunuz Nerdeyse tamami dişarda
BEN NE YAPIYORUM?
Bizim Temelle Dursun Almanyada bir gun arabayla gezmeye cıkarlar Tabii otobandan giderken alışmışlar burda suratli gitmeye Dursun tahrik eder:
Ula bas kaza nerdeyse at arabasi bize yetişecek
Temel bu durur mu Hız sınırını coktan aşmıştır Birden yoldan cıkıp yokuştan aşağı ağacların arasına paldur kuldur giderken Dursun atılır:
Ula ne oldi eyi giderken birden sallanmaya başladuk
Temel heyecanla:
Ula Dursun, sorma onume bi kopek cikti
Dursun:
Ula uşağum ezseydun oni da gecseydun
Temel:
Ula ben neye uğraşıyorum zannedeysun
NEYE BASIYOR?
Temel, kahvehanede arkadaşlarına av maceralarını anlatmaktadır:
Gecenlerde ormana ava gittum Birden bi ayi ile karşulaştum Tufeği atıp kacmağa başladum O da beni kovalamaya başladi Tam ayinun nefesini ensemde hissettuğum anda ayi kayup yere duşti Bu durumu fırsat bilip arayi acmağa caliştum Ama ayi gene peşima duşti Gene tam nefesini ensemde hissettuğum anda ayi tekrar kayup yere duşti Ben tekrar arayi acmağa calıştum
O arada Dursun, dayanamayarak sorar:
Ula Temel, cok cesaretli adamsun Ben senun yerinde olsam, altuma ederdum
Temel atılmış:
Ula sen ayinun neye basup kayduğunu zannedeysun?
En Guzel Temel Dursun Fıkraları
Temel Dursun Fıkraları Kısa
ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP
Sevgili oğlum Temel Senin hızlı okuyamadığını bildiğim icin mektubu yavaş yavaş yazıyorum
Artık senin buyuk şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir gazetede, İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bolgelerde kaza geldiğiniokumuş; o yuzden taşındık
Sana yeni adresi veremiyorum, cunku yeni evimizde bizden once oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını sokup goturmuşler
Bu evde garip bir camaşır makinası var Gecen gun icine dort gomlek koydum, calıştırmak icin duvardaki zinciri cektiğimden beri bir daha gomlekleri goremedim
Gecen hafta sadece iki kez yağmur yağdı İlki uc gun, ikincisi ise dort gun surdu
Benden istediğin yeleği postaya verdim Ancak, halan 'o koca duğmelerle paket cok ağır olur' deyince duğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk Orada bulabilirsin
Not: Sana biraz da para gonderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum Sevgiler Annen
ANTRENOR DURSUN
Boksor Temel iri yapılı rakibi ile mac yapar1rauntta rakibi temeli epey haşlar1raunt sonunda Temel koşesine giderantronoru Dursun moral vermek icin Temele sen dovuyorsun devam et der2ve3 rauntlarda da aynı şeyler olur4 rauntta kaşı ve gozu patlamış temel raunt sonunda guc bela koşesine giderDursun yine aslanım Temel adamı parcaladın derTemel guc bir şekilde dursuna bakarak ben mi dovuyorum derDursun evet sen dovuyorsun derTemel
İŞTE TEMEL VE ZEKA GUCU
temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve cıkarlar cıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır:
benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim
ingiliz:
benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş
temel:
Hacen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden once aşagı tukurdum hala yere duşmedi demiş
YELPAZE
Temel birgun kışın ortasında oturup yelpazeleniyormuş Dursun
napiyon temel kişın ortasinda yelpazeyle hava buz gibu zaten napiyon
temel
kilimalar kişin sicak hava ufliyor ya eee yelpazede kişın sicak hava ufleeer
SAY
Bizim kucuk Temel, Okuldan bir turlu mezun olamıyor En sonunda oğretmen:
Oğlum seni imtihan edeceğim Bilirsen seni mezun edeceğim
Temel sevinir, sozluye kalkar Hoca:
Soyle bakayım Temel, İngiltere'yle Fransa kac kez savaştılar?
Kucuk Temel:
Alti defa savaştiler oğretmenum
Hoca:
Aferin sana Temel, tebrik ederum, der
Kucuk Temel, mezun oldum sevinciyle hocaya bakarken, hoca:
Peki say bakalım, demez mi?
Kucuk Temel:
Bir İki Uc Dort Beş Alti
MUTEAHHİT TEMEL
Bizim Temel, Amerikalı ve İngilizle telefon direği dikme ihalesine girmiş Mudur şoyle bir oneri getirmiş:
Hepiniz aynı teklifi verdiniz ama bizim icin surat onemli Bir yarışma yapalım, kim daha cok direk dikerse ihaleyi o alacak
Ucune de 5 saat sure ve yeterince direk verilmiş Amerikalı 40, İngiliz 50, Temel de sadece 4 direk dikmiş Mudur kızmış:
Nasıl olur, bak diğerleri bir suru direk dikmiş
Mudur bey siz onların diktuğu direkleri gormedunuz Nerdeyse tamami dişarda
BEN NE YAPIYORUM?
Bizim Temelle Dursun Almanyada bir gun arabayla gezmeye cıkarlar Tabii otobandan giderken alışmışlar burda suratli gitmeye Dursun tahrik eder:
Ula bas kaza nerdeyse at arabasi bize yetişecek
Temel bu durur mu Hız sınırını coktan aşmıştır Birden yoldan cıkıp yokuştan aşağı ağacların arasına paldur kuldur giderken Dursun atılır:
Ula ne oldi eyi giderken birden sallanmaya başladuk
Temel heyecanla:
Ula Dursun, sorma onume bi kopek cikti
Dursun:
Ula uşağum ezseydun oni da gecseydun
Temel:
Ula ben neye uğraşıyorum zannedeysun
NEYE BASIYOR?
Temel, kahvehanede arkadaşlarına av maceralarını anlatmaktadır:
Gecenlerde ormana ava gittum Birden bi ayi ile karşulaştum Tufeği atıp kacmağa başladum O da beni kovalamaya başladi Tam ayinun nefesini ensemde hissettuğum anda ayi kayup yere duşti Bu durumu fırsat bilip arayi acmağa caliştum Ama ayi gene peşima duşti Gene tam nefesini ensemde hissettuğum anda ayi tekrar kayup yere duşti Ben tekrar arayi acmağa calıştum
O arada Dursun, dayanamayarak sorar:
Ula Temel, cok cesaretli adamsun Ben senun yerinde olsam, altuma ederdum
Temel atılmış:
Ula sen ayinun neye basup kayduğunu zannedeysun?