Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiyede kaç tane askeri lise vardır ?

0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Ülkemizde de yalnızca beş ilimizde askeri lise bulunmaktadır

Askeri liseyi seçim eden öğrenci çoğunlukla ailesinden uzak bir şehirde eğitim alacaktır

Ama askeri lisede eğitim almanın sonunda da yüzde yüz yerine geçmek vardır

Kara Kuvvetlerine Tabi Olanlar;

*KULELİ ASKERİ LİSESİ İSTANBUL

*MALTEPE ASKERİ LİSESİİZMİR

Hava Kuvvetlerine Bağlı Olan;

*IŞIKLAR ASKERİ HAVA LİSESİ BURSA

Deniz Kuvvetlerine Ast Olan;

*DENİZ LİSESİ HEYBELİADA İSTANBUL

*BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULU ANKARA *

Similar threads

Turkiyede kac tane askeri lise vardır ? Ulkemizde de sadece beş ilimizde askeri lise bulunmaktadır Askeri liseyi tercih eden oğrenci genelde ailesinden uzak bir şehirde eğitim alacaktır Ama askeri lisede eğitim almanın sonunda da yuzde yuz başarılı olmak vardır Kara Kuvvetlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
264
Askeri Lise Olan İller Hangileridir Askeri Liseler Hangi İllerde Var Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olanlar; Kuleli Askeri Lisesi – İstanbul Maltepe Askeri Lisesi – İzmirdedir Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olan; Işıklar Askeri Hava Lisesi Bursadadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
Askeri Lise Askeri Liselere Giriş Askeri Liseler A) ORTA DERECELİ OKULLAR Orta dereceli Askeri Okulların öğrenci kaynağını antre şartlarını karşılayan sekiz yıllık esas eğitim mezunları oluşturur Harp Okullarının Öğrenci Kaynağını Teşkil Eden Askeri Liseler ( 4 Takvim ) KKKlığına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Türkiye'deki askerî okullar Gülhane Askerî Tıp Akademisi Harp Akademileri Hava Harp Okulu Heybeliada Deniz Lisesi Kara Harp Okulu Kuleli Askeri Lisesi Maltepe Askerî Lisesi Selimiye Askeri Ortaokulu Gülhane Askeri Tıp Akademisi Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sağlık bilimleri alanında askeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Türkiyedeki Askeri Liseler Türkiyedeki Askeri Liseler Nerede Türkiyedeki Askeri Liseler Kaç Tane Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kuleli Askerî Lisesi Maltepe Askerî Lisesi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Lisesi Hava Kuvvetleri Komutanlığı Işıklar Askerî Hava Lisesi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
438
858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt