Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkiyede kac tane askeri lise vardır ?

0
267

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Ulkemizde de sadece beş ilimizde askeri lise bulunmaktadır

Askeri liseyi tercih eden oğrenci genelde ailesinden uzak bir şehirde eğitim alacaktır

Ama askeri lisede eğitim almanın sonunda da yuzde yuz başarılı olmak vardır

Kara Kuvvetlerine Bağlı Olanlar;

*KULELİ ASKERİ LİSESİ İSTANBUL

*MALTEPE ASKERİ LİSESİİZMİR

Hava Kuvvetlerine Bağlı Olan;

*IŞIKLAR ASKERİ HAVA LİSESİ BURSA

Deniz Kuvvetlerine Bağlı Olan;

*DENİZ LİSESİ HEYBELİADA İSTANBUL

*BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULU ANKARA

Similar threads

Türkiyede kaç tane askeri lise vardır ? Ülkemizde de yalnızca beş ilimizde askeri lise bulunmaktadır Askeri liseyi seçim eden öğrenci çoğunlukla ailesinden uzak bir şehirde eğitim alacaktır Ama askeri lisede eğitim almanın sonunda da yüzde yüz yerine geçmek vardır Kara Kuvvetlerine Tabi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Askeri Lise Olan İller Hangileridir Askeri Liseler Hangi İllerde Var Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olanlar; Kuleli Askeri Lisesi – İstanbul Maltepe Askeri Lisesi – İzmirdedir Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olan; Işıklar Askeri Hava Lisesi Bursadadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
Askeri Liseler Başvuru Koşulları nelerdir Oğrenim İle İlgili Koşullar Halen Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkoğretim okullarının 8 nci sınıfında okuyor olmak ve sınava giriş yılının Haziran doneminde doğrudan mezun olmak (Lise sınıflarında (hazırlık dahil) oğrenim gorenlerin başvurusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Askeri Lise Askeri Liselere Giriş Askeri Liseler A) ORTA DERECELİ OKULLAR Orta dereceli Askeri Okulların öğrenci kaynağını antre şartlarını karşılayan sekiz yıllık esas eğitim mezunları oluşturur Harp Okullarının Öğrenci Kaynağını Teşkil Eden Askeri Liseler ( 4 Takvim ) KKKlığına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
sayın forumdaş calışanları als sınavı taban puanı kactır lutfen yardım edin 2019 yılı soruyorum Cevap: als sınavı taban puanı kac Yazılı Sınavda adaylara, ilkoğretim duzeyinde, sozel ve sayısal bolumlerden oluşan bir test uygulanacaktır Yazılı Sınav sonucları, en yuksek puan alan adaydan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt