Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuba Büyüküstün herkesten özür diledi! "Ben böyle biriyim..."

Hoş geldin! crews tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tuba Büyüküstün herkesten özür diledi! "Ben böyle biriyim..."
0
111

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
tuba_buyukustun_herkesten_ozur_diledi_ben_boyle_biriyim_1659690821_2972.jpg

Birçok başarılı projede rol alan Zeytin Ağacı dizisinin Ada'sı Tuba Büyüküstün, kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son olarak Murat Boz ile başrollerini paylaştığı dijital bir platform için çekilen Zeytin Ağacı dizisindeki performansıyla bir kesim tarafından büyük beğeni toplayan Tuba Büyüküstün, kendisi hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Le1xk_1659690908_7656.jpg
Murat Boz

"BEN BÖYLE BİRİYİM..."

Daha önce 'Sefirin Kızı', 'Kara Para Aşk', 'Cesur ve Güzel' gibi yapımlarda yer alan 40 yaşındaki oyuncu Tuba Büyüküstün, son olarak Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisinde Murat Boz ile başrolü paylaştı.

1LdaJ_1659690718_2745.jpg
Tuba Büyüküstün

Dizideki performansıyla sosyal medyayı ikiye bölen Büyüküstün, "Kendimi bugüne kadar herhangi birine 'Ben böyle biriyim' diye anlattıysam özür dilerim. Büyük ihtimalle öyle biri değilim. Gelişmeye devam ediyorum. Yarın kendimle ilgili başka cümleler kuracağımdan eminim" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Şimdiye kadar yapılan bütün korkunç şakaları unutun

858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt