Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tiramisu (Muhallebisiz)

Tiramisu (Muhallebisiz)
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tiramisu-muhallebisiz-5.jpg

Tiramisu (Muhallebisiz) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket kremşanti
  • 1 paket süt kreması
  • 150 gram labne peyniri
  • 2 su bardağı ve yarım çay bardağı süt
  • 2 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı granül kahve
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 2 paket kedidili bisküvisi
  • Kakao

Tiramisu (Muhallebisiz) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Krema, kremşanti, labne peyniri ve yarım çay bardağı süt bir kapta yoğunlaşana kadar çırpılır ve buzdolabına kaldırılır.
  2. Kalan süt, su, granül kahve ve şeker derin bir kapta şeker eriyene kadar karıştırılır.
  3. Kedidilleri süte batırılarak tepsiye dizilir ve kremanın yarısı üzerine yayılır.
  4. Bir süzgeç yardımı ile çokça kakao serpilir.
  5. Tekrar kalan kedidilleri ıslatılarak dizilir, kalan krema da üzerine yayılır ve kakao serpilerek tatlı tamamlanır.
  6. Bir gün dinlenen tatlı sonraki gün servise hazır olur. Birebir gün yendiğinde üzerindeki kakao şimdi tam nemlenmemiş oluyor ve acı bir tat veriyor yerken. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt