Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TheGotFather'ın %100 turkce yamasını verene +6002 rep..!

TheGotFather'ın %100 turkce yamasını verene +6002 rep..!
0
198

Similar threads

Evet arkadaslar baslıktata soz ettıgım gbı bana mafia'nın %100 turkxce yamasını werırsenız mutlu olurum! arama motorunda arastırdım ama yeterlı bılgıye ulasamadım bı yardımcı olun yerı gelınce bende sıze yardımcı olurum %100 yama'dan kastım alt yazılar'da turkce olucak gorev'ler turkce olucak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar forumlarda aradım ama bulamadım save dosyaları mevcut ama nereye koyacağımı bilmiorum oyunun tam adı prince of persia warior within her yardıma +55k rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar ben mehmet yaklaşık 2 aydan beridir kadıköyden tutun mecidiyeköy taksim üsküdar vs heryerde bir oyun aradım en az 100 yere telefon bıraktım ama bulamadım aranızda belki bulan veya oynayan vardır o yüzden sizlere danışmak istedimAradığım oyunun adı EA Sports Total Club Manager...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
GTA San Andreas'ta 2 görev var çok zorladım ama yapamıyorum %100 save game indirmek istemiyorum çünkü oyunun tüm zevki görevler ama bu 2 görevide geçmedikçe yeni görevler gelmiyo görevlerden biri zerodaki altında mıknatıs olan helikopterle yolda giden oyuncak arabaya yardım ettiğiniz görev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
evet arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi oyun'u yükledim,crakini de yaptımama oyunu çalıştırmaya başlıyınca ekran kararıyor ve hiçbirşey gelmiyorAlt+Tab yaptığımdaERROR ''couldn't load image 'default' diye bir hata alıyorum bunu nasıl çözebilirim acababu arada oyun yüklenirken main klosörunde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt