Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar forumlarda aradım ama bulamadım save dosyaları mevcut ama nereye koyacağımı bilmiorum
oyunun tam adı prince of persia warior within
her yardıma +55k rep
Merhaba arkadaşlar ben mehmet yaklaşık 2 aydan beridir kadıköyden tutun mecidiyeköy taksim üsküdar vs heryerde bir oyun aradım en az 100 yere telefon bıraktım ama bulamadım aranızda belki bulan veya oynayan vardır o yüzden sizlere danışmak istedimAradığım oyunun adı EA Sports Total Club Manager...
GTA San Andreas'ta 2 görev var çok zorladım ama yapamıyorum %100 save game indirmek istemiyorum çünkü oyunun tüm zevki görevler ama bu 2 görevide geçmedikçe yeni görevler gelmiyo görevlerden biri zerodaki altında mıknatıs olan helikopterle yolda giden oyuncak arabaya yardım ettiğiniz görev...
evet arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi oyun'u yükledim,crakini de yaptımama oyunu çalıştırmaya başlıyınca ekran kararıyor ve hiçbirşey gelmiyorAlt+Tab yaptığımdaERROR ''couldn't load image 'default' diye bir hata alıyorum bunu nasıl çözebilirim acababu arada oyun yüklenirken main klosörunde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.