Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

the sims living large ve unleshed cd keylerini bilen varmı!!!!ACİLL

the sims living large ve unleshed cd keylerini bilen varmı!!!!ACİLL

Similar threads

Arkadaşlra geçenlerde the sims 2 ve tüm paketlerinin olduğu bir dvd aldım yanlız sadece içindeki the sims 2 yi kurabildim paketleri kuramıyorum çünkü dvd nin içinde hepsi dosa şeklinde paketi kuruyor sonuna gelincede the sims 2 nin dvd sini yada 4üncü cd sini takın diyor object package yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
The Sims 3 : Hileler Oyun sırasında CtrlShiftC tuşlarına aynı anda basın Motherlode 50,000 Simoleons Para verir Kaching 1000 Simoleons Para verir moveObjects on off Objeleri hareket ettirme constrainFloorElevation truefalse False olursa üzerinde eşya ve duvar olsa dahi yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Oyunda The Sims için kullanılan hileler aynen kullanılabiliyor Bunun yanında aşağıdaki ipuçlarını değerlendirebilirsiniz Maksimum kişisel özellikler (Full Traits) Yeni bir Sim yaratırken tüm özelliklerini (Traits) 0 (sıfır) yapın (0 nice, 0 active vb) Oyuna başlayın ve Kimya setini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt