Elon Musk, Twitter uzerinden yaptığı seri duyurulardan vazgececek gibi gozukmuyor Tesla yoneticisi gizemli Model Y SUV'un 15 Mart 2019 tarihinde tanıtılabileceğini, cunku Ides of March'ın (Roma doneminde genellikle borcların odenmesi icin verilen son tarih, 15 Mart Ayrıca Julius Caesar'ın suikast tarihi olarak da geciyor) kulağa guzel geldiğinisoyledi Daha sonra da tanıtımın 2019'in sonu ile 2019'un ortası arasında herhangi bir tarihte olabileceğini soyledi
Model Y uretiminin 2020 yılı icin planlandığı duşunulurse bu zamanlamanın mantıklı gorunduğu soylenebilir Ancak Tesla'nın uretim sorunlarıyla da unlu olduğunu unutmamak gerekiyor Firmanın en son karşılaştığı uretim problemlerinden biri, haftada 5000 Model 3 uretme hedefi ve yaşadığı uretim duraklamalarıydı Zamanın, Tesla icin oldukca goreceli gozuktuğu de soylenebilir
İLGİLİ HABER Bir Tesla, nasıl tamir edilir? Onceki HaberApple, iPhone 6'nın Bukulduğunu Biliyordu
Model Y uretiminin 2020 yılı icin planlandığı duşunulurse bu zamanlamanın mantıklı gorunduğu soylenebilir Ancak Tesla'nın uretim sorunlarıyla da unlu olduğunu unutmamak gerekiyor Firmanın en son karşılaştığı uretim problemlerinden biri, haftada 5000 Model 3 uretme hedefi ve yaşadığı uretim duraklamalarıydı Zamanın, Tesla icin oldukca goreceli gozuktuğu de soylenebilir
İLGİLİ HABER Bir Tesla, nasıl tamir edilir? Onceki HaberApple, iPhone 6'nın Bukulduğunu Biliyordu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.