Tereyağlı Kaşarlı Domates Kızartması Tanımı İçin Materyaller
- 3 orta uzunluk domates
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Kaşar peyniri ( dilediğiniz kadar koyabilirsiniz)
- Tuz, karabiber, kekik
- 2 diş sarımsak
Tereyağlı Kaşarlı Domates Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Domatesleri soyduktan sonra halka halinde dilimliyoruz.
- Dilimlediğimiz domatesleri pişireceğimiz tavaya yerleştirdikten sonra üzerine tereyağı ve sıvı yağımızı koyuyoruz.
- Ağzını kapatıp domateslerin yumuşamasını bekliyoruz.
- Yumuşadıktan sonra üzerine baharatlarımızı ve sarımsağı ekliyoruz.
- En son indirmeye yakın kaşarı üzerine eşit dağıtıyoruz.
Tereyağlı Kaşarlı Domates Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.