Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tepsi (Sini) Kebabı

Tepsi (Sini) Kebabı

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
tepsi-sini-kebabi.jpg

Tepsi (Sini) Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kg kıyma (Mümkünse yağsız)
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet köy biberi
  • 3 dış sarımsak
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz karabiber
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Tepsi (Sini) Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Sebzelerin hepsini minik minik doğrayın. Orjinalinde satırla doğranıyor ona nazaran minik yapın ????.
  2. Kıymayı ek edin.
  3. Baharat, salça ve yağı ekleyip güzelce yoğurun. Fırın kabınıza harcı esir biçimde yayın (Ben yuvarlak fırın kabı kullandım)
  4. Eşit olarak dilimleyin. Dilimlerin üzerine domates ve biber koyun.
  5. Üzerine dökmek için 250 mg kaynar suyun içine bir tatlı kaşığı salça koyup, eritin.
  6. Üstü açık olarak 200 derecede kızarana kadar pişirin. Afiyetle.
Tepsi (Sini) Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt