Temel'in Ayağı
Kadının biri kalabalıkta Temel'in ayağına basmış
Temel kadının yuzune bakıp konuşmuş:
Hanımefendiciğim ayağıma cok gec bastınız,cunku ben 15 yıllık evliyim
Sigaranın Zararları Temel Fıkraları
Temel'le bir adam parkta oturuyormuş Temel de sigara iciyormuş Adam dumandan rahatsız olmuş Donmuş Temel'e ve sormuş
Kac yıldır sigara iciyorsun? Temel cevap vermiş;
30 yıl? Adam başlamış nasihata:
Bak 30 yılda sigaraya verdiğin parayı biriktirsen şu karşıdaki luks villa ve onunde duran son model araba senin olabilirdi Temel donmuş ve sormuş:
Sen sigara iciy musun? Adam cevaplamış:
Ben hic sigara icmedim Temel tekrar sormuş:
Peci şu villa ve luks araba senin mu?
Hayır ! Temel eklemiş:
Fazla konuşma o zaman? onlar penumimagestemelfikralaribuyruniceri5ad75cfa074a3gif
Gun Doğmadan
Temel her gece erkenden yatıp gece yarısı,daha sabah olmadan kalkıyor ve pencereden uzun uzun dışarı bakıyormuşDurumu fark eden karısı sonunda bir gece dayanamayıp sormuş:
Temel,sabah olmadan niye kalkıp da penceren bakaysun?
Temel:
Penum babam,hayatı boyunca hep,cun doğmadan neler doğar oğlum demiştiCunlerdir cun doğmadan kalkıp nelerin doğduğuna bakayrum,lacin henuz bir şey coremedim daa!
Temel'in Gomlekleri
Bir gun Temel bir mağazadan birkac tane gomlek satın almışTezgahtar,gomlekleri tek tek torbaya koyarken sordu:
Ne kadar cok gomlek satın almışsınız beyfendi,belli ki gomlek giymeyi cok seviyorsunuz?
Temel:
Uşağum,etrafımdakilerden birkac comlek ustun olmam icin hacan bunlar gereklidur!
Onemli Adam
Dursun Temel'e başlarının ustunden gecen ucağı gosterip:
Temel bu ucakta onemli adam vardır!
Temel başını kaldırıp ucağı bir sure inceledikten sonra Dursun'a cevap verdi:
Hacan Tursun bende seni akıllı bir adam sanırdım daaO ucakta onemli bir adam olsa bi kere onunde eskort olurdu uşşağum!
Sanık Temel
Hakim,sanık sandalyesinde oturmakta olan Temel'e ayağa kaldırıp sordu:
Hakkındaki suclamalar icin neler soyleyeceksin bakalım?
Temel:
Olay yargıya intikal etmiştir hacim bey, o yuzden konuşmayacağumimagestemelfikralaribuyruniceri5ad75cfa074a3gif
Kadının biri kalabalıkta Temel'in ayağına basmış
Temel kadının yuzune bakıp konuşmuş:
Hanımefendiciğim ayağıma cok gec bastınız,cunku ben 15 yıllık evliyim
Sigaranın Zararları Temel Fıkraları
Temel'le bir adam parkta oturuyormuş Temel de sigara iciyormuş Adam dumandan rahatsız olmuş Donmuş Temel'e ve sormuş
Kac yıldır sigara iciyorsun? Temel cevap vermiş;
30 yıl? Adam başlamış nasihata:
Bak 30 yılda sigaraya verdiğin parayı biriktirsen şu karşıdaki luks villa ve onunde duran son model araba senin olabilirdi Temel donmuş ve sormuş:
Sen sigara iciy musun? Adam cevaplamış:
Ben hic sigara icmedim Temel tekrar sormuş:
Peci şu villa ve luks araba senin mu?
Hayır ! Temel eklemiş:
Fazla konuşma o zaman? onlar penumimagestemelfikralaribuyruniceri5ad75cfa074a3gif
Gun Doğmadan
Temel her gece erkenden yatıp gece yarısı,daha sabah olmadan kalkıyor ve pencereden uzun uzun dışarı bakıyormuşDurumu fark eden karısı sonunda bir gece dayanamayıp sormuş:
Temel,sabah olmadan niye kalkıp da penceren bakaysun?
Temel:
Penum babam,hayatı boyunca hep,cun doğmadan neler doğar oğlum demiştiCunlerdir cun doğmadan kalkıp nelerin doğduğuna bakayrum,lacin henuz bir şey coremedim daa!
Temel'in Gomlekleri
Bir gun Temel bir mağazadan birkac tane gomlek satın almışTezgahtar,gomlekleri tek tek torbaya koyarken sordu:
Ne kadar cok gomlek satın almışsınız beyfendi,belli ki gomlek giymeyi cok seviyorsunuz?
Temel:
Uşağum,etrafımdakilerden birkac comlek ustun olmam icin hacan bunlar gereklidur!
Onemli Adam
Dursun Temel'e başlarının ustunden gecen ucağı gosterip:
Temel bu ucakta onemli adam vardır!
Temel başını kaldırıp ucağı bir sure inceledikten sonra Dursun'a cevap verdi:
Hacan Tursun bende seni akıllı bir adam sanırdım daaO ucakta onemli bir adam olsa bi kere onunde eskort olurdu uşşağum!
Sanık Temel
Hakim,sanık sandalyesinde oturmakta olan Temel'e ayağa kaldırıp sordu:
Hakkındaki suclamalar icin neler soyleyeceksin bakalım?
Temel:
Olay yargıya intikal etmiştir hacim bey, o yuzden konuşmayacağumimagestemelfikralaribuyruniceri5ad75cfa074a3gif