Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket oda sıcaklığında margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 5 yemek kaşığı pudraşekeri
- 1adet yumurta
- 1 çay bardağı nişasta
- 1 paket vanilya ve kabartma tozu
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- Aldığı kadar un
- Çikolata
- Pata süsleri
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Oda sıcaklığındaki margarini, yumurtayı, pudraşekerini ve sıvı yağını bir kaba alıp, mikserle yeterlice karıştıralım.
- Daha sonra kuru gereçleri ek edip elimizle yoğuralım, istediğiniz formu verelim. Ben görseldeki üzere hal verdim. İster yuvarlayın ortasına çukur açın ister silindir üzere yapıp iki ucunu birleştirin.
- Önceden ısınmış 170 derece fırına verelim. Hafif pembeleşince çıkaralım.
- Benmari yolu erittiğim çikolatayla süsleyelim.