Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Terbiyeli Şehriye Çorbası

Tavuklu Terbiyeli Şehriye Çorbası
0
33

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
tavuklu-terbiyeli-sehriye-corbasi.jpg

Tavuklu Terbiyeli Şehriye Çorbası Tanımı İçin Materyaller

• 6-7 su bardağı su
  • 300 gram tavuk göğsü
  • 1 su bardağı tel şehriye
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvı yağ
Terbiyesi için;
  • 1 adet yumurta
  • Yarım limonun suyu

Tavuklu Terbiyeli Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuğu suda haşlayın. Tavukları sudan çıkartıp tiftikleyelim tekrar suya atalım. Biraz sıvı yağ ekleyelim.
  2. Kaynarken 1 su bardağı tel şehriyeyi dökelim.
  3. Şehriyeler yumuşayana kadar kaynatalım.
  4. Tuz ve karabiber ekleyelim.
  5. Bir yandan terbiyesini hazırlayalım. 1 yumurta ve yarım limonun suyunu uygunca çırpalım.
  6. Terbiyeyi yavaş yavaş dökerken çorbayı tıpkı anda süratlice karıştıralım.
  7. Çok az daha kaynatalım. Bol limon sıkarak tüketelim. Afiyet olsun.
Tavuklu Terbiyeli Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Terbiyeli Ve Tavuklu Tel Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 bütün tavuk (Ben yemek yapacağım diye bütün kullandım siz 1 yahut 2 butlada yapabilirsiniz)1 tatlı kaşığı un1 çay bardağı tel şehriye3 su bardağı tavuk suyuTuz Terbiyesi için; 1 adet yumurta sarısı8 yemek kaşığı yoğurtYarım limon1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Tavuklu Terbiyeli Tel Şehriye Çorbası (Şifa Çorbası) Tarifi İçin Malzemeler 2 parça tavuk göğsü1 çay bardağı tel şehriye1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı unSıvıyağTuzPul biberKarabiberÇobanın kıvamına göre su Terbiyesi için; 1 adet yumurta sarısı1 adet limon suyu Tavuklu Terbiyeli Tel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Terbiyeli Tavuklu Kış Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kalçalı butTavuk suyuSu1 çay bardağı arpa şehriye2 yemek kaşığı zeytinyağ Terbiyesi için; 1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı un1,5 yemek kaşığı yoğurtLimonTuz Terbiyeli Tavuklu Kış Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Terbiyeli Şehriye Çorbası Tanımı İçin Materyaller 3 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay bardağı arpa şehriye1 yemek kaşığı un5 su bardağı kaynar su ( tavuk yada et suyunuz varsa onunla yapabilirsiniz benim bittiği için kaynar su kullandım )1 tatlı kaşığı tuz Terbiyesi için; 1 adet yumurta sarısı7 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Terbiyeli Şehriye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ (ben zeytinyağ kullanıyorum)1 yemek kaşığı tereyağı1 orta boy soğan1 diş sarımsak1 orta boy havuç5 su bardağı sıcak su1 su bardağı kemik suyuYarım kase arpa şehriye1 tatlı kaşığı tuz. Terbiyesi için: 1 su bardağı yoğurt1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,517Konular
981,097Mesajlar
30,918Kullanıcılar
Mumu251225Son üye
Üst Alt