Tavuklu Nohutlu Şehriye Tanımı İçin Materyaller
- 200 gram nohut
- 200 gram köy tavuğu
- 8 yemek kaşığı şehriye
- Bir avuç dövülmüş ceviz
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- Ve isteğe nazaran maydanoz
Tavuklu Nohutlu Şehriye Tanımı Yapılışı
- Nohutu, tavuğu ve şehriyeyi başka ayrı haşlıyoruz .
- Daha sonra tavuğu didikliyoruz ve haşlanmış şehriye ile haşlanmış nohutun içine katıyoruz.
- Tuz ve pulbiber ile harmanlıyoruz.
- Son olarak dövülmüş cevizimizi de ekliyoruz.
- Dilerseniz içine zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.