bilgisayarci
FD Üye
Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı arpa şehriye
- 200 gr tavuk göğsü (Haşlanmış)
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 su bardağı tavuk suyu
- Yarım su bardağı su
- Tuz
Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencerenin içerisine sıvı yağ ve arpa şehriyelerimizi alıyoruz.
- Arpa şehriyeler renk değiştirene kadar kavuruyoruz.
- Rengini değiştiren arpa şehriyelerin içerisine tavuk göğsünü ilave edip 1-2 tur karıştırıyoruz.
- 2 su bardağı tavuk suyu, yarım su bardağı normal suyu ve tuzu ilave edip suyunu çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz. Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.