bilgisayarci
FD Üye

Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı arpa şehriye
- 200 gr tavuk göğsü (Haşlanmış)
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 su bardağı tavuk suyu
- Yarım su bardağı su
- Tuz
Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencerenin içerisine sıvı yağ ve arpa şehriyelerimizi alıyoruz.
- Arpa şehriyeler renk değiştirene kadar kavuruyoruz.
- Rengini değiştiren arpa şehriyelerin içerisine tavuk göğsünü ilave edip 1-2 tur karıştırıyoruz.
- 2 su bardağı tavuk suyu, yarım su bardağı normal suyu ve tuzu ilave edip suyunu çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz. Afiyet olsun ????.