
Tavuk Taşlık Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk taşlık
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 5 adet yeşil biber
- Bol kekik
- Tuz
- Kırmızı biber (Damak zevkinize göre)
Tavuk Taşlık Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pratik bir tarif.
- Taşlığı doğrayıp ısıtılmış yağsız tavaya bırakıyoruz ve ağzı kapalı kendi suyunu salıp çekene kadar orta ateşte pişiriyoruz.
- Suyu çeken taşlığa yağı biberi ve keyfe göre tüm baharatları ekliyoruz.
- Orta ateşte kızarana kadar pişirmeye devam ediyoruz. Yine sizin keyfinize göre değişebilir ama ortalama yarım saat pişmesi yeterlidir. Afiyet olsun
.