Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Tantuni

Tavuk Tantuni
0
106

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
tavuk-tantuni-3.jpg

Tavuk Tantuni Tanımı İçin Materyaller

  • 4 modül tavuk kemiksiz pirzola but
  • İstediğiniz baharatlar
  • Yarım fincan sıvıyağ
  • Çok az su
  • 1 adet Soğan
  • Birkaç kısım maydanoz
  • Sumak
  • Tuz
  • Nar ekşisi
  • 1 adet Domates

Tavuk Tantuni Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle tavukları yıkayıp minik minik doğuyoruz. İşin en güç kısmı bitti ☺️sonra tavaya alıp suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  2. O sırada soğanı piyazlık doğrayıp içine doğranmış maydanoz, nar ekşisi, sumak ve tuz ek edip yeterlice elimizle o alıyoruz.
  3. Domatesleri de minik küpler halinde kesip farklı bir tabağa alıyoruz.
  4. Tavuklar suyunu çekince biraz sıvı yağ ekleyip hafif kavuruyoruz.
  5. Baharatlarını da ekleyip çok az miktarda(birkaç damla) suyunu da ekliyoruz tekrar suyunu çekince ister lavaşımızı isterse ekmeği tavuklara bastırıp içine tavuk, domates ve soğanın koyuyoruz.
Dileyen limon sıkıp da yiyebilir. Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt