Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil

Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil
0
71

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet baget
  • 1-1.5 litre su
  • 1 adet soğan
  • 50 gram kereviz
  • 50 gram pancar
  • 1 kahve fincanı tel şehriye
  • 1 çay kaşığı taze zencefil
Terbiyesi için;
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 tepeleme un
  • Ekşi sevenler yarım limon( ben limon ek ettim)
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber

Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 4 baget 1-1. 5 lt suda haşlıyoruz.
  2. 1 soğanı karamelize kavurup, haşlanan tavuk suyunu süzerek üzerine ek ediyoruz.
  3. Bagetlerimizi soğuyunca didikliyoruz.
  4. Yaklaşık 50 gram kereviz ve pancarı icerisine rendeliyoruz( 1 er avuçta olur).
  5. Taze zencefil 1 tatlı kaşığı kadar rendeleyip 1 kahve fincanı şehriyemizi de ek edip pişiriyoruz.Yaklaşık 10 -15 dk.
  6. Bir kasede 1 su bardağı yoğurt,  1 tepeleme un ve 3 diş sarımsak rendesiyle terbiyemizi hazırlayıp kaynayan çorbanın suyunu ılıştırarak terbiyemizi ek ediyoruz.
  7. Didilediğimiz bagetlerimizi, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı zerdeçalımızı da ekleyip, 1 taşım kaynaması kâfi.
  8. Kereviz yapraklarımızla süsleyip, karabiber ve pul biber ile taçlandırıp afiyetle içiyoruz????.
Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Her Kaygıya Deva Tavuk Suyuna Çorba Tanımı İçin Materyaller Tavuk suyu için; 1 litre su1 adet patates1 adet soğan1 adet sarımsak2 adet tavuk göğsüBirkaç kısım kereviz sapı yahut maydanoz Çorba için 3 yemek kaşığı şehriye1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 yemek kaşığı tereyağı Terbiye için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kremalı Pancar Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 orta uzunluk soğan1 orta uzunluk pancar1 küçük uzunluk patates2-3 diş sarımsakYarım tavuk bulyon(varsa tavuk yada et suyu kullanabilirsiniz)Sıvıyağ1/2 (yarım) paket krema1/2 (yarım) çay kaşığı zencefil1/2 (yarım) çay kaşığı zerdeçal1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Pancar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet orta uzunluk soğan1 diş sarımsak1 adet orta uzunluk patates4-5 adet orta uzunluk pancar3-4 yemek kaşığı sıvı yağ1 tutam karabiberYeteri kadar tuz1 elin baş parmağının yarısı kadar kök zencefilYarım limonYarım portakal suyu5-6 su bardağı et yahut tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Sebzeli Erişteli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 adet tüm tavuk2,5 litre su1 yemek kaşığı tuz Çorba: 1 adet büyük kuru soğan4 diş sarımsak6 yemek kaşığı zeytinyağı2 adet orta uzunluk havuçÇeyrek zencefil  başı2 adet sivri yeşil biber1 ceviz büyüklüğünde taze kereviz rendesi4 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Şipşak Kereviz (Kahvaltı Niyetine) Tanımı İçin Malzemeler 2 adet orta uzunluk kereviz2 dış sarımsakKarabiberTuzZeytinyağı1 çay kaşığı zencefil1/2 (yarım) çay bardağı kaynar su Şipşak Kereviz (Kahvaltı Niyetine) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kerevizleri soyup yıkadım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt