iltasyazilim
FD Üye
Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
*500 gram light süt
*1 yemek kaşığı kara buğday unu
*1 yemek kaşığı mısır *nişastası
*150200 gram tavuk göğsü
*Yarım şişe vanilya aroması
*1 tatlı kaşığı öğütülmüş damla sakızı
*2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı Tencereye tavuk göğsünü koyup ve haşlayın İyice haşlanan tavuk göğsümüzü didikleyip su koyduğumuz kapta bekletin Kokusu çıkması için Süzün ve bir kenarda bekletin Tencereye sütü koyun Un ve nişastayı katıp karıştırın Ocağın altını yakın ve pişirin Kıvamına alınca tavukları ekleyin 1520 dk daha pişirin Piştikten sonra vanilya aromasını ve toz damla sakızını ve tatlandırıcıyı ekleyip Mikserle 12 dk çırpın Borcama dökelim Soğuduktan sonra buzdolabında bekletip servis edilim Afiyet olsun
*500 gram light süt
*1 yemek kaşığı kara buğday unu
*1 yemek kaşığı mısır *nişastası
*150200 gram tavuk göğsü
*Yarım şişe vanilya aroması
*1 tatlı kaşığı öğütülmüş damla sakızı
*2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı Tencereye tavuk göğsünü koyup ve haşlayın İyice haşlanan tavuk göğsümüzü didikleyip su koyduğumuz kapta bekletin Kokusu çıkması için Süzün ve bir kenarda bekletin Tencereye sütü koyun Un ve nişastayı katıp karıştırın Ocağın altını yakın ve pişirin Kıvamına alınca tavukları ekleyin 1520 dk daha pişirin Piştikten sonra vanilya aromasını ve toz damla sakızını ve tatlandırıcıyı ekleyip Mikserle 12 dk çırpın Borcama dökelim Soğuduktan sonra buzdolabında bekletip servis edilim Afiyet olsun