Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavada Yalancı Su Böreği

Tavada Yalancı Su Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Tavada Yalancı Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*3 tane yufka

İç;

*1 tane konserve kırmızı biber
*2 tane patlıcan

Sos;

*1 tane soda
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı sıvı yağ
*Tuz

Tavada Yalancı Su Böreği Tarifi Yapılışı
Soda, yağ ve sütü derin bir kasede birleştiriyoruz Patlıcanları közlüyoruz Onları ufak ufak doğruyoruz içine kırmızı biberi de doğruyoruz En son tuzunu da ekleyip karıştırıyoruz Bir tane yufkayı orta boy bir tavaya seriyoruz ilk kata sos koymuyoruz Yufkayı parçalayıp sosa batırıp seriyoruz Bir yufkanın tamamını serdikten sonra patlıcanları seriyoruz Kalan yufkayı üstüne serdikten sonra en alta serdiğimiz yufkanın taşan kenarlarını aralarına sos sürerek kapatıyoruz Kalan sosu da üstüne döküp ocağa alıyoruz Her iki tarafı da kızarana kadar pişiriyoruz Ben çevirmek için büyük servis tabağına kullandım Sizde öyle yapabilirsiniz afiyet olsun

Similar threads

Pratiğinden Yalancı Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler *4 adet yufka Sosu için; *3 yumurta *1 su bardağı su *1 su bardağı süt *Yarım su bardağı sıvı yağ *2 çay kaşığı tuz İç harcı için; *300 gr peynir *Maydanoz Pratiğinden Yalancı Su Böreği Tarifi Yapılışı Sos karışımımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Yalancı Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler *6 adet yufka *4 çay bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ *2 adet yumurta *1 şişe soda *3 yemek kaşığı tereyağı İÇ HARCI İÇİN *Lor peynir *Maydanoz Yalancı Su Böreği Tarifi Yapılışı Öncelikle iç malzemesini hazırlayalım Peynir bi kaba alalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Tavada Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler *4 tane yufka *1 su bardağı süt *1 şişe soda *1 yumurta *1 çay bardağı sıvı yağ *Peynir *Maydanoz Tavada Su Böreği Tarifi Yapılışı Yufka nın bir tanesini tavayı yağladıktan sonra seriyoruz Fazlalık kısımları dışta kalsın çünkü en son onu üste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Yalancı Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yufka (7 adet) *2 su bardağı süt *1 5 su bardağı su *4 yumurta *400 gr peynir *Maydanoz (isteğe göre çörekotu) Yalancı Su Böreği Tarifi Yapılışı Çok pratiktir denemelisiniz En alta ve en üste gelen yufkalar tam kalıyor diğerlerini 4 er...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yalancı Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler *5 adet yufka Sosu için: *3 yumurta *1 su bardağı su *1 su bardağı süt *Yarım su bardağı sıvı yağ *2 çay kaşığı tuz İç harcı için: *İstediğiniz tür peynir *Maydanoz (ben sevmediğim için koymadım) Yalancı Su Böreği Tarifi Yapılışı Önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt