Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavada Lavaş Pizza

Tavada Lavaş Pizza
0
162

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68

Tavada Lavaş Pizza Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet lavaş (Ben aly markasının tam buğday lavaşını kullandım)
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • Çok ince dilimlenmiş sucuk
  • Haşlanmış mısır
  • Dilediğiniz gereçler (mantar, salam, zeytin vs.)
Pizza sosu için;
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Biraz su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik

Tavada Lavaş Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak lavaşı yağsız tavaya koyalım. Üzerine biraz rendelenmiş kaşar koyalım ve akabinde üstüne öteki lavaşı koyalım.
  2. Kısık ateşte lavaşı karşıt çevirelim ve biraz kızarmasını sağlayalım.
  3. Daha sonra sos için materyalleri karıştıralım.
  4. Hazırladığımız pizza sosunu, ince dilimlenmiş sucukları, mısır ve kaşar peynirini ekleyip tavanın kapağını kapatalım. Kısık ateşte kaşarlar eriyene kadar pişirelim.
  5. Sucukları evvelce kızartmadığımız için çok ince dilimler halinde ekleyin. Aksi takdirde pişmez. Çok lezzetli ve pratik bir tanım. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
Tavada Lavaş Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tavada Lavaş Pizza Tanımı İçin Materyaller 3 adet lavaşSıcak suda açılmış 2 yemek kaşığı salça1 tatlı kaşığı karışık pizza baharatı1 adet domates2 adet sivri biber1/2 (yarım) çay bardağı mısır tanesi1/2 (yarım) kangal sucuk5 adet salam1 su bardağı kaşar peyniri Tavada Lavaş Pizza Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Lavaş Pizza (8 Dakikada Pişir, Daha Pratiği Yok) Tanımı İçin Gereçler 2 adet lavaş (ben 4 lavaştan 2 adet pizza yaptım 4 kişilik oldu) Üzeri için; Rendelenmiş kaşar (birazı iki lavaşın ortasına, geri kalanı pizzanın üzerine)Zeytin (küçük kase)2 adet yeşil biber1 adet domatesSucuk, sosis Pizza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı İçin Malzemeler Çay kaşığı tereyağı2 adet yumurta1 adet lavaş (18cm)8 dilim kaşar4 dilim sucuk4 kiraz domates1 tutam maydanoz1 çimdik tuz Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yanmaz tavayı yağlayalım. Tuz ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Pratik Pizza Tarifi İcin Malzemeler *2 adet lavaş yada tortilla ekmeği *Dilimlenmiş sucuk *Rendelenmiş kaşar *Tost makinası Pratik Pizza Tarifi Yapılışı 1 *Tost makinesiyle yapacağımız super pratik pizza kahvaltı icin ideal *1 adet lavaşın uzerine sucuklarımızı dizip tost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Tavada Peynirli Lavaş Tost Tarifi İcin Malzemeler *2 adet lavaş *Kaşar peyniri (Ben beyaz peynirde ekledim) *Tereyağ Tavada Peynirli Lavaş Tost Tarifi Yapılışı 1 *Lavaşımızın icine sığabileceği tavamızı alıp bir parca tereyağla yağlayalım *Uzerine lavaşımızı koyalım *İsterseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,651Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt