Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarhana Çorbası (Kavurarak)

Tarhana Çorbası (Kavurarak)
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
tarhana-corbasi-kavurarak.jpg

Tarhana Çorbası (Kavurarak) Tanımı İçin Materyaller

  • 4 yemek kaşığı tarhana
  • 2 yemek kaşığı salça (domates biber karışık olabilir)
  • 3-4 dış sarımsak
  • 1 litre kadar soğuk su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı yahut ayçiçeği yağı
  • 3-4 bardak kemik yahut et suyu
  • En son üzeri için nane

Tarhana Çorbası (Kavurarak) Tanımı Yapılışı

  1. Olağanda tarhana biraz suda bekletilerek pişirilen bir çorba bu tanımda beklemeye gerek yok ????.
  2. Öncelikle tencereye zeytinyağını koyup salçayı ekleyin kavurun.
  3. Akabinde tarhanayı toz halde ek edip kavurun.
  4. Üzerine soğuk su ekleyin ve çırpıcı ile çırpın.
  5. Kemik yahut et suyunuz varsa bu evrede ekleyin yoksa olağan su ile kıvamı bulun.
  6. Kaynayana kadar karıştırıyoruz 5-7dk kısık ateşte pişirin en son naneyi ekleyip 2 dk sonra çorbanızın altını kapatın afiyet olsun ????????.
 
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt