Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tam Bir Şifa Deposu Et Haşlama

Tam Bir Şifa Deposu Et Haşlama
0
36

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
tam-bir-sifa-deposu-et-haslama.jpg

Tam Bir Şifa Deposu Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler

• Yarım kilo et(ben kemikli kullandım)
  • 4-5 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 2 dış sarımsak
Terbiyesi için;
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı un
  • Yarım limon
Not:ben kemikli et kullandığım için ekstra yağ kullanmadım siz sade etle yaparsanız mutlaka 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyin:))

Tam Bir Şifa Deposu Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak etlerimizi önden mühürleyip pişirelim.
  2. Ben kemikli et kullandığım için suyunu süzüp tekrar etlerimi ve suyunu tencereme aldım.
  3. İçerisine patates,havuç ve sarımsağı ekleyip 15 dakika kadar pişirelim bizde o sırada terbiyesini yapalım.
  4. Terbiyesi için yumurta sarısı,yarım limon ve 1 yemek kaşığı unu karıştırıp birazda suyla açalım.
  5. Kaynayan karışıma dökelim.
  6. Biraz daha pişirince işlem tamamdır ♨️.Afiyet olsun.

Tam Bir Şifa Deposu Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şifa Deposu Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kemikli et (kuzu veya dana)6/7 adet büyük boy patates2 adet sivri biber1 adet küçük soğanTuzSıvı yağKarabiberKekik Şifa Deposu Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle etimizi haşlıyoruz. Patatesleri çok küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kemikli et2 orta boy patates250 gr arpacık soğan5 adet havuç2 baş sarımsak Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk önce kemikli etimizi düdüklüye koyup haşlıyoruz. Daha sonra düdüklüyü kapatıp etleri içinden alıp kemiklerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Sağlık Deposu Haşlama Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo kemikli et300 gram parça et iri doğranmış2 adet soğan4 büyük boy patates1 adet havuçMaydanoz2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağ1.5 litre suTuzKarabiberLimon (servis aşamasında) Sağlık Deposu Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Şifa Deposu Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler Karışık tavuk eti göğüs (but)4 adet olağan havuç  (hazır doğranmış pakette olur)5 adet orta uzunluk patatesYarım adet kuru soğan3 diş sarımsak tuz Terbiyesi için Yarım limon suyu1 tepeleme tatlı kaşığı un Üzerine serpmek için Yarım demet maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo dana incik2 patates2 havuç1 soğan1 mor soğan1 limon4-5 diş sarımsak2 şer çay kaşığı karabiber, pul biber, kimyon, kekik, tuz Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Düdüklü tenceremize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt