Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Talihsiz Adam

Talihsiz Adam
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ADAM barda oturuyor Onunde bir turlu icemediği icki bardağı, suratı asık O sırada barın kapısı acılmış İriyarı, kulhanbeyi tavırlı bir adam, hic soru sormadan adamın onundeki icki kadehini alıp başına dikmiş Elinin tersiyle ağzını kuruladıktan sonra, “Ne o, neden boyle surat asıyorsun, gemilerin mi battı? diye sormuş O da başlamış anlatmaya;

“Sorma, cok talihsiz bir adamım Sabah karımla kavga ettik, beni evden kovdu O sinirle işe gec kaldım Patronum zaten bahane arayıp duruyordu, beni işten attı

İşten cıktım, yolda yururken araba carptı Eve gideyim, belki karımla barışırız dedim, eve gittim ve karımı başka bir erkekle yatakta yakaladım Bu kadarı da artık fazla deyip, kendimi oldurmeye karar verdim

Tabanca tutukluk yaptı İple asmaya kalktım ip koptu

Doğalgazla oleyim dedim, faturayı odemediğim icin gaz kesikti Eczaneden fare zehri aldım, buraya geldim, icki bardağıma koydum

Onu da geldin sen ictin Oooff Offff imagestalihsizadam5ad74f506bf2bpng

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt