Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Survivor'da kim elendi, Survivor Çağrı diskalifiye oldu mu?

Survivor'da kim elendi, Survivor Çağrı diskalifiye oldu mu?
0
69

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
survivor_2021e_veda_eden_yarismaci_belli_oldu_1612941520_7807.jpg

Survivor'da kim elendi, Survivor Davet diskalifiye oldu mu? sorularının yanıtları belirli oldu. Bağlantı mükafatını gönüllülerin kazandığı Survivor son kısma Davet'in sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürümesi damga vurdu.
HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN
Survivor 2021 son kısımda eleme kurulu öncesinde ünlüler ve gönüllüler grupları ortasında kıyasıya süren bir irtibat oyunu oynandı. Aileleri ve sevdikleriyle uzun müddettir görüşemeyen yarışmacılar mükafatı kazanmak için kıran kırana bir gayret gösterdi. Kuvvetli bir parkurda yapılan irtibat oyununda istikrarlı giden skorda Gonca, Aleyna ile olan gayretinde skoru 8-8'lik eşitliğe getirdi.

Oyun sonrası gönüllülerin sevinmesi ünlüler kadrosundan Gonca'yı rahatsız etti ve reaksiyon gösterdi. Ayşe’nin özür dilemesi sonrasında Steven “Niye özür diliyorsun?” dedikten sonra sonlar yeterlice gerildi. Denetimden çıkan Davet “Steven da çok pişkin” diyerek Gönüllüler ekibinde yarışmacıların üzerine yürüdü. Davet'i başka yarışmacılar sıkıntı tutarken, Murat Ceylan'a da sonlanan yarışmacı Murat Ceylan’a “Ne kâfi? Sana ne?" diye reaksiyon gösterdi.

Yaşanan olayların akabinde Acun Ilıcalı kurulda açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı şunları söyledi; "Murat Ceylan'a yapılan hakareti kendime yapılmış sayarım. Yaptığın hareketi kabul etmiyoruz. Bizi temsil eden birine yapılan hareket benim açımdan kabul edilir değil. İmajları 3 sefer seyrettim. Sana yapacağımız yaptırımı söylüyorum; Bizim bu mevzu ile ilgili kararımız şöyle; Sen bundan sonrası beş mükafattan yararlanmayacaksın. Bu beş mükafattan yararlanmamak Survivor kaidelerinde çok sıkıntı durum. Kafanda şunları da değerlendirmeni istiyorum. Ben bu sebepten seni yarıştan elemem. Lakin şuan müsabakayı bırakıyorum dersen de memnun olurum."

ELENEN İSİM BELİRLİ OLDU!

Survivor Davet'in sunucu Murat Ceylan'la yaşadığı gerginliğin damgasını vurduğu eleme kurulunda Acun Ilıcalı'nın Noter onayıyla açıkladığı 9. Hafta SMS oylaması sonuçlarına nazaran en az SMS oyuna sahip olarak bu hafta adaya veda eden isim Hikaye Uysal oldu.

SURVİVOR 2021 TAKIMINDA KİMLER VAR?

Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler takımı şöyle:

Survivor 2021 takımı yer alacak Ünlüler ve Gönüllüler açıklandı.

- Melis Sezer

- Barış Özbek

- Davet Atakan

- Merve Aydın

- Hayrettin

- İsmail Balaban

- Batuhan Karacakaya

- Hikaye Çelik

- Cemal Hünal

- Meryem Kasap

Merakla beklenen Survivor 2021 Gönüllüler ekibi şöyle:

- Sancakay Ilım Morgül