Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor Bitti Nihatla Acun Arasında Kriz Çıktı

Survivor Bitti Nihatla Acun Arasında Kriz Çıktı
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Survivor Bitti Nihatla Acun Arasında Kriz Çıktı nihat acun kavgası survivor, ünlülergönüllüler, nihat doğan, acun ılıcalı, kavgası hakkında detaylı bilgiler arkadaşlar 1548643767 1548643767 survivorbittinihatlaacunarasindakrizcikti5c4e6dbcabb7dsurvivorbittinihatlaacunarasindakrizcikti5c4e6dbcabb7d survivorbittinihatlaacunarasindakrizcikti5c4e6dbcabb7d Survivor ÜnlülerGönüllüler'i Derya Büyükuncu'nun kazanmasıyla morali bozulan Nihat Doğan'ın programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile arası gevşemiş meleklerGeçiyorum haberin detaylarına Survivor ÜnlülerGönüllüler yarışmasında Derya Büyükuncu SMS oylarıyla birinci olmuş, Nihat Doğan'a büyük fark atmıştı Üzerinden bir hafta geçmesine karşın Nihat Doğan bu durumu hala içine sindiremedi Bir De ortalık gerildi, Nihat doğan ile Acun Ilıcalı'nın arası açıldı, kriz çıktı Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Survivor'ın Ardından'a Nihat Doğan hariç tüm yarışmacılar katıldı Acun'un davetini geri çeviren Nihat'ın yakın çevresine Survivor benim sayemde reyting patlaması yaşadı Dahası Kıbrıs'taki son oyunda Derya'yı yendim Şampiyon SMS'lere bırakılmamalıydı Hakkım yendi Bunu kabullenemiyorumdediği iddia edildi (Posta)  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt