Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Süper Kapak Nickler

Süper Kapak Nickler
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Süper Kapak Nickler laf sokma kapak olursun kapak nickleri acayip nickler süper nickler laf sokmaya kalkma olursun Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna Yok Ben Sâdece DALGAMA Bakarım! SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider BENİ HABERDAR OLAN BİLİRTANIYAN TANIRİSTEYEN KALIRİSTEMEYEN YOL ALIR sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum ebedi payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN FAKAT ßénım olduğun $ürece! beni eskiler tanır,yeniler örnek alırgörenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalır Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben derhal diğer kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn iN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi V€RSéND€ A$aĞLıKTıR SÖZ soKmaYa kaLKma kaPaK oLuRSuN, uĞRa$Ma eTiKet oLuRsuN, Yav$AMA KöPéK oLuR$uN iN$An oL ßeLKi YaNıMDa Y£R ßuLurSuN!!! GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa, kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe: DönMeyene DöN aramak AciZLeRe! HakedéNe YoL belirlemek Bize YaKı$ıR Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un Uğurlu oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeÇMiŞ oLSuN HaDi Şu Anda GiT uĞuRLaR oLSuN!!!  

Similar threads

Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna Yok Ben Sâdece DALGAMA Bakarım! SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner SaKın dönüp bakma ardına KraL ’Lar önde qider BENİ HABERDAR OLAN BİLİRTANIYAN TANIRİSTEYEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
kapak olacak Msn nickleri kapak olacak nickler erkeklere kapak nickler erkeklere sözler olacak msn nickleri sözler Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim ‘ Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim… ?ê??îz Bê? ?êƒê? a£à?á? ?????l...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
etkilenmez bilmiş nickler bilmiş nickler çokbilmiş msn nickleri etkilenmez nickler nickleri sözler Boshwer, HepaynI MaSaL “Yaşam ve Ben işte hepsi bu dek… BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU ˙·٠٠•● MANÂ vErEMeDim vErEmiyORuM IRK yapıyOr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Kapak Nickler Olağanüstü facebook kapak sözler kapak sözler facebook nickler en nickler en uмaяıм вєєηiяSiηiz ​ Kapak Nickler, Msn Kapak Nickleri GİTME RUHUM SEN YOKKEN HİCRAN DÜŞER BU ŞEHRE Sen benim adımı bile anamazsın Bırak arkadaş kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın GiDene KaL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
sevgiliye göndermelik nickler göndermelik sözler ayrılan sevgiliye sözler bölünmüş sevgiliye ayrılan kapak ayrılmış kapak Sevmeye €ngel değil mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T Ayık oL panik yapma gizli oL ßaq daLgana 3 JURNAL dünya ne sana kaLır ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt