Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aldırmaz ukala nickler

aldırmaz ukala nickler
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
etkilenmez bilmiş nickler bilmiş nickler çokbilmiş msn nickleri etkilenmez nickler nickleri sözler Boshwer, HepaynI MaSaL “Yaşam ve Ben işte hepsi bu dek… BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU ˙·٠٠•● MAN vErEMeDim vErEmiyORuM IRK yapıyOr DEFALARCA roL !●•٠٠ °• °• °• °• Her Kalb Kendi Şarkısını Söyler •° •° •° •° ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın Daima SüRDüğünü öğReTmeDiLer Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un Şanslı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK Mümkün Yok YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa GeCeYe İnAt GüN AğArMaKtA,AğAcA İnAt DaL ÇoĞaLmAkTa,ÖlÜmE İnAt Irk ArTmAkTa,BeNsE SaNa İnAt SeNi SeVmEkTeYiM,İnAt Bu Ya HePtE SeVeCeĞiM ×÷··´¯ICODE·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯ICODE· ·÷ •?•??•?• O Kadar Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni «« !!•?•??•?• Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifSS~I~K~I~L~D~I~MS Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~ Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansseriföℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifßen senin duymaqq istemediqin heR$eimßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im!! ​ Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifüserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen!!​ Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifуαηℓış вιя öукü∂єуιм вєηι уєηι∂єη уαz Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !! Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifvefat ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän değişik täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifkaraNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifSiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK oysa MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifSénin O Haincé védandan sonra ßen şimdiden véda ettm aşklara Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim! Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifNe ßir Kızı Kendimize Esir Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna Esir oLacak Kadar aLcaLmadık ! ​ Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifSenin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin ' Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifÖnce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonradan ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansseriföLümden niçin Korkacaqım ancak ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifİnsanLarın gözLeri pek keLimeLerLe konu$ur oysa diL onLarı teLaffuz edemez ! Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifTerkedeni Terketmek ßüyük Zevktir Lakin Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir! Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifqenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!​ Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifнαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи​  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt