Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Süper Albert Einstein Sözleri

Süper Albert Einstein Sözleri
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Süper Albert Einstein Sözleri Albert Einstein Sözleri Albert Einstein Sözleri Albert Einstein Kısa Ve Öz Sözleri Albert Einstein Kısa Ve Öz Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Albert Einstein'in söylediği hoş sözleri sizler ile ve Albert Einstein sözleri arayan misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549104097 1549104097 superalberteinsteinsozleri5c5e5b3fcasuperalberteinsteinsozleri5c5e5b3fca superalberteinsteinsozleri5c5e5b3fca Yeryüzündeki şartların düzelmesi, yalnızca bilimsel buluşlardan fazla ahlaklı bir yaşama düzeninin gerçekleşmesine bağlıdır Ifade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda şımartma mevcut olmalıdır En kıymetli kişiler alçakgönüllü olanlardır Coşku, zekadan daha önemlidir Savaşsız bir dünyanın mimarları Askerlik hizmetini reddeden gençler olacaktır Başlıca insanlığın kaderi, adalet ettiği olacaktır Delilik kuşkusuz aptallıktan daha iyidir, Çılgınlık var olmuş bir zekanın değil oluşudur Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir! Fazla akıllı olduğumdan değil, yalnızca sorunların üzerinde daha fazla duruyorum Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır, aptallığın katiyen Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur Düş bilimden daha önemlidir, çünkü bilim sınırlıdır Dehanın 10'da 1'i yetenek 10'da 9'u da çalışmaktır Bu dünyada beni birkaç birey anladı, onlar da hatalı anladı Ben atomu insanlığa hizmet vermek için buldum Onlar bomba yapıp birbirlerini yok ettiler Böyle olacağını bilseydim, bir ayakkabı tamircisi olurdum Bilim atom bombasını üretti, lakin ana kötülük insanların beyinlerinde ve kalplerindedir Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur Hatalı yapmayan insan yoktur; insanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle olur Hayat bisiklet gibidir,dengeyi kaybetmemek için ilerlemek gerekir Eğitim, insanın okulda öğrendiği her şeyi unuttuğunda arta kalandır Ben gelecek için hiç bir endişe duymadım O yeterince çabuk geliyor Sadece iki şey sınırsızdır, kâinat ve insanoğlunun ahmaklığı, ilkinden pek da muhakkak değilim Aptallığın en büyük kanıtı, benzer şeyi her zaman yapıp ayrı bir netice almayı ummaktır Bilgelik dünyanın düzenini değiştirmekten fazla, kendi isteklerini değiştirmektir En manâlı insani çaba, eylemlerimizde ahlaklı edinmek için çalışmaktır İç dengemiz ve hatta varoluşumuz buna bağlıdır Ama iyi ahlaklı eylemler hayata alımlılık ve övünç verebilir Fakat başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya bedel bir hayattır İlkelerin boğazına dolanıp dibe batmaktansa, oportünist olup suyun üstünde kalmayı yeğlerim Bir kum tanesinin sırrını çözmeyi başarsaydık, tüm dünyanın sırrını öğrenmiş olurduk Aynı şeyi daima yapıp öbür netice almayı uman kişiye aptal denir Dahiliğin bile mutlak bir sınırı varken aptallığın katiyen En kötüsü de Dünya onlarla doludur Evrenin en anlaşılmaz özelliği anlaşılır olmasıdır Aylarca, yıllarca düşünür de düşünürüm Doksan dokuz defasında hatalı sonuca varırım Yüzüncüsünde haklıyımdır Mevcut veri birikimimizle pek sorunlar yaratırız fakat benzer birikimimiz bu sorunları çözmemize yetmez Bir hatayı iki kere tekrar etmeyen en çok iyi insandır Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır Gelecekte başarılı olacak ahali, geçmişten çalışarak ulaşmalıdır Bir Takım erkekler kadınları anlamaya çalışır, diğerleri kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin görelilik kuramına Gençliğimizde düşüncelerimizi oluşturan tüm konular sevgiyle ilgilidir, sonraları ise bütün sevgimiz düşüncelerimiz olur