bilgisayarci
FD Üye

Sufle Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet yumurta
- 1.5 çay bardağı şeker
- 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1.5 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 kabartma tozu
- 1 vanilya
- Gereği kadar sütlü çikolata
Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Şeker ve yumurta köpürene kadar çırpılır.
- Sonra süt ve sıvı yağ eklenir çırpılır.
- En son un, kakao ,vanilya, kabartma tozu eklenir çırpılır.
- Yağlanan sufle kaplarına paylaştırılır.
- Çikolatalar içine yerleştirilip evvelden 150 derecede ısıtılmış fırında 20 dk pişirilir. Fırınınızın pişirme mühleti değişebilir .
- Piştiğinden emin olunca fırından alınız üzerine pudra şekeriyle süsleyerek sunum yapabilirsiniz.