Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şu hale bakın! Sadece Dövmelerinden kurtulmak istedi hayatı karardı!

Şu hale bakın! Sadece Dövmelerinden kurtulmak istedi hayatı karardı!
0
169

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
ADANA'da, vücudundaki dövmelerden rahatsız olup sildirmek için ameliyat olan 23 yaşındaki Dilan Deniz Kılıç'ın bedeninde daimi izler oluştu!
Genç yaşında sağ omuz, sırt, iki el bileği ve sol koluna sarmaşık ve isimlerden oluşan dövmeler yaptıran Dilan Deniz Kılıç, 2 sene önce bunları sildirmeye karar verdi İnternetten araştırma yapan Kılıç, plastik cerrahi uzmanı doktorların ameliyatla dövmeleri ortadan kaldırdığını öğrendi
İstanbul'daki özel bir hastanede görevli plastik cerrahi uzmanı SD ile görüşen Dilan Deniz Kılıç, 27 Nisan 2019'da ameliyata alındı Cerrahi operasyonla genç kadının vücudundaki dövmeler yok edildi

16

Psikolojisinin bozulup hayatının karardığını belirten Kılıç, doktora 500 bin liralık tazminat davası açtı

26

Güya doktor, oluşan bere izlerinin 6 ay içinde ortadan kaybolacağını söyledi Oysa ameliyatın üzerinden takriben 15 sene geçmesine rağmen Dilan Deniz Kılıç'ın vücudunda önemli bere izleri oluştu
İzlerin kalıcı olarak düzeltileceği söylenerek, 9 Mart 2019'de benzer hastanede benzer doktorca bir kere daha operasyon geçiren Dilan Deniz Kılıç'ın vücudundaki izler bugüne değin geçmedi
Oluşan yara izleri nedeniyle psikolojik sorunlar yaşamış Kılıç, doktor hakkında İstanbul 11'inci Tüketici Mahkemesi'nde 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı

36

'ÇOK İSTEDİĞİM KIYAFETLERİ GİYEMİYORUM'

Başından geçenleri anlatan Dilan Deniz Kılıç, şöyle devam etti:

Vücudumdaki dövmelerimden rahatsız olduğum için 2 yıl önce sildirmeye karar verdim Araştırmalarım sonucunda İstanbul'daki özel bir hastanede doktorun tek seferde ameliyatla dövme silebileceğini öğrendim Adana'da lazerle sildirmek için aralıksız acı çekmektense, tek seferde silinmesini yerinde gördüm İstanbul'a gittim Ameliyattan daha sonra 2 3 ay kolumu hiç hareket ettiremedim Buna karşın vücudumda daimi izler meydana geldi Bir çok plastik cerrah ve doktorla görüşüyorum, bu izleri şüphesiz geçiremeyeceklerini söylüyorlar Bu yüzden fazla mağdur oldum
Yazın tişört dahi giyemeyip kesintisiz uzun kollu giysiler giyiyorum Fazla giymek istediğim kıyafetlerimi izler görüneceği için giyemiyorum Psikolojim bozuldu, hayatım karardı

46
Genç yaşında sağ omuz, sırt, iki el bileği ve sol koluna sarmaşık ve isimlerden oluşan dövmeler yaptıran Dilan Deniz Kılıç, 2 sene önce bunları sildirmeye karar verdi İnternetten araştırmacı Kılıç, plastik cerrahi uzmanı doktorların ameliyatla dövmeleri ortadan kaldırdığını öğrendi
İstanbul'daki özel bir hastanede görevli plastik cerrahi uzmanı SD ile görüşen Dilan Deniz Kılıç, 27 Nisan 2019'da ameliyata alındı Cerrahi operasyonla genç kadının vücudundaki dövmeler değil edildi

Psikolojisinin bozulup hayatının karardığını bildiren Kılıç, doktora 500 bin liralık tazminat davası açtı

Güya hekim, oluşan yara izlerinin 6 ay içinde ortadan kaybolacağını söyledi Ancak ameliyatın üzerinden yaklaşık 15 yıl geçmesine rağmen Dilan Deniz Kılıç'ın vücudunda önemli yara izleri oluştu
İzlerin daimi olarak düzeltileceği söylenerek, 9 Mart 2019'de benzer hastanede benzer doktorca bir defa daha işlem geçiren Dilan Deniz Kılıç'ın vücudundaki izler bugüne kadar geçmedi
Oluşan bere izleri nedeniyle psikolojik sorunlar yaşayan Kılıç, hekim hakkında İstanbul 11'inci Alıcı Mahkemesi'nde 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı

'ÇOK İSTEDİĞİM KIYAFETLERİ GİYEMİYORUM'

Başından geçenleri anlatan Dilan Deniz Kılıç, şöyle devam etti:

Vücudumdaki dövmelerimden rahatsız olduğum için 2 sene önce sildirmeye karar verdim Araştırmalarım sonucunda İstanbul'daki özel bir hastanede doktorun tek seferde ameliyatla vurma silebileceğini öğrendim Adana'da lazerle sildirmek için aralıksız acı çekmektense, tek seferde silinmesini uygun gördüm İstanbul'a gittim Ameliyattan daha sonra 2 3 ay kolumu hiç hareket ettiremedim Buna rağmen vücudumda daimi izler meydana geldi Bir fazla plastik cerrah ve doktorla görüşüyorum, bu izleri elbette geçiremeyeceklerini söylüyorlar Bu yüzden fazla mağdur oldum
Yazın tişört deha giyemeyip aralıksız uzun kollu giysiler giyiyorum Çok giymek istediğim kıyafetlerimi izler görüneceği için giyemiyorum Psikolojim bozuldu, hayatım karardı

858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt