Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Starbucks Kurabiye

Starbucks Kurabiye
0
90

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 150 gram oda ısısında margarin
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 su bardagından 1 parmak eksik şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı su
  • 2, 5/3 su bardağı un denetimli ekleyin
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 paket çikolata (bademli, fındıklı, fıstıklı olabilir)
  • Ceviz badem fistık fındık isteğe bağlı

Starbucks Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Çikolata ve kuru yemişler hariç bütün materyalleri katıp yoğurun.
  2. Hamur toparlanınca çikolata ve cevizleri ekleyip az daha yoğurun.
  3. Hamuru uzun bir rulo olarak sarın.
  4. 3-4 santim çapında bir rulo olsun,streç sinemaya sarın.
  5. Buzluğa koyup 15-20 dakika kadar bekletin çıkarıp 1 santim kalınlığında bıçakla kesin yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
  6. Önceden ısıtılmış 160° fanlı fırında 12-13 dakika pişirin. Not: buzlukta hazır olarak bekletip istediğiniz vakit pişirebilirsiniz.Ben genelde 2 yada 3 tanım birden yapıp dondurucuya koyuyorum kalan yumurta beyazlarıyla da beze yapıyorum.

Starbucks Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Starbucks Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı1 su bardağında biraz az pudra şekeri2 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı su1 çay bardağından biraz az ceviz kırığı1 çay bardağından biraz az fındık kırığı1 çay bardağından az damla çikolata1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 150 gram margarin2 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı su1 çay bardağı pudra şekeri1 çay kaşığı tarçın1 su bardağı dövülmüş fındık yahut ceviz1 çay bardağı damla çikolataAldığı kadar unYarım paket vanilya ve kabartma tozu Starbucks Kurabiye Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Materyaller ️ 150 gram margarin️ 2 yumurta sarısı️ 100 gram pudra şekeri (1 su bardağından 1 parmak eksik)️ 2 paket vanilya şekeri️ yarım paket kabartma tozu️ 1 yemek kaşığı su️ 1 tatlı kaşığı tarçın️ 300 gram un (2.5 su bardağı)️ Yarım çay bardağı damla çikolata️...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler 200 gram tereyağı2 yumurta sarısı1 çay bardağı pudra şekeriYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay kaşığı tarçın1 paket vanilyaYarım paket kabartma tozu2 yemek kaşığı su2,5 -3 su bardağı un İçindeki çerezler; 1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 adet yumurta150 gram tereyağı1 çay bardağı1 yemek kaşığı su1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 çay kaşığı tarçın1 çay bardağı damla çikolata ben olağan çikolata dilimleyip ekledim1,5 su bardağı un1 yemek kaşığı nescafeİsteğe nazaran ceviz Starbucks...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt