Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız)

Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız)
0
110

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler

• 200 gram tereyağı
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı su
  • 2,5 -3 su bardağı un
İçindeki çerezler;
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1 çay bardağı kırılmış fındık
  • Varsa 1 çay bardağı fıstık bende yoktu ben koymadım

Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Fındık, damla çikolata hariç bütün materyaller karıştırılır .
  2. Un ve kabartma tozu eklenir, hamur yapılır.
  3. Daha sonra damla çikolatayı ve fındığı da ekleyip rulo biçiminde streçle sarılıp derin dondurucuya da bir gece buzdolabında bekletilir .
  4. Daha sonra bir santim kalınlığında kesilir tepsiye dizilir.
  5. 180 derecede 10-15 dakika kızartılır soğuduktan sonra isteğe bağlı olarak üzerine eritilmiş çikolata ile süslenir, afiyetle.
Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Islak Elmalı Kurabiye (Müptelası Olacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin (oda sıcaklığında)2 adet yumurta (oda sıcaklığında)5 yemek kaşığı yoğurt1 çay bardağı sıvı yağ4 yemek kaşığı pudra şekeri1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 çay kaşığı karbonat İç harcı için : 4 adet orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 150 gram tereyağı2 adet yumurta sarısı1 çay bardağı pudra şekeri1 yemek kaşığı su1 çay bardağı damla çikolata1 çay bardağı fındık yahut ceviz içi1 paket vanilyaYarım paket kabartma tozu ( ortalama bir tatlı kaşığı )4-3 su bardağı un Starbucks Kurabiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 150 gram bitter çikolataYarım su bardağı şeker1 su bardağı kırık fındık1 çay bardağı hindistan cevizi1 su bardağı un1 tane yumurta1 yemek kaşığı tepeleme kakao100 gram oda sıcaklığında tereyağı yoksa margarinde olurYarım paket kabartma tozu1 tane vanilya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta sarısı150 gr oda ısısında yumuşamış tereyağı yahut margarin100 gram pudra şekeri(1 buçuk çay bardağı)1 çorba kaşığı su1 paket vanilya(5gr)Yarım tatlı kaşığı kabartma tozu1 silme tatlı kaşığı tarçın(ben koymadım)2,5 su bardağı un(300gr)1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 150 gram margarin2 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı su1 çay bardağı pudra şekeri1 çay kaşığı tarçın1 su bardağı dövülmüş fındık yahut ceviz1 çay bardağı damla çikolataAldığı kadar unYarım paket vanilya ve kabartma tozu Starbucks Kurabiye Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt