Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) PDT®

Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Malzemeler
300 gr Arpacık Soğanı
3 Diş Sarmısak
1 kg Dana Eti
2 Çorba Kaşığı Margarin
2 Tatlı Kaşığı Pulbiber
3 Çorba Kaşığı Domates Salçası
2 Su Bardağı Et Suyu
2 Çorba Kaşığı Kekik
Tuz, Karabiber


Yemeğin Tarifi
Soğan ve sarmısağı soyun Soğanı ikiye bölün Sarmısağı ezin Eti (3cm büyüklüğünde) kuşbaşı doğrayın Margarini büyük bir tencerede eritin Eti tencereye alıp kavurup tencereden alın Soğan ve sarmısağı aynı tencereye ilave edip kavurun Ardından tekrar eti ekleyin Pul biber, kekik, tuz ve karabiberle tatlandırın Salçayı ekleyip kavurmaya devam edin Bir miktar et suyunu ilave edip çekmesini bekleyin Bu işlemi bir iki kere daha tekrar edin
Et suyunun kalanını tencereye ekleyin Eti kısık ateşta ve tencerenin kapağını kapatarak 80 dakika kadar pişirin Pişme süresinin sonunda tekrar tuz ve karabiberle tatlandırın Kavurmayı tabaklara paylaştırarak servis yapın
Öneri: Bayramdan sonra eti değerlendirmek için malzemeleri değiştirerek tekrar kavurma yapabilirsiniz Örneğin kavurmaya mantar katabilirsiniz Bunun için tarifi aynen yukarıda verildiği gibi uygulayıp soğanları kavururken mantarı ilave edin Mantarı kısa süre kavurup eti ekleyin Ardından tarifin kalan kısmını uygulamaya geçebilirsiniz
Kolayca kavurmak Eti kavurmak için kalın tabanlı veya teflon bir tencere kullanın Bir miktar yağ eritin ve eti ilave edip kavurmaya başlayın
 

Similar threads

MALZEMELER 300 gr Arpacık Soğanı 3 Diş Sarmısak 1 kg Dana Eti 2 Çorba Kaşığı Margarin 2 Tatlı Kaşığı Pulbiber 3 Çorba Kaşığı Domates Salçası 2 Su Bardağı Et Suyu 2 Çorba Kaşığı Kekik Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI Soğan ve sarmısağı soyun Soğanı ikiye bölün Sarmısağı ezin Eti (3cm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Soğanlı Kavurma yumurtalı mantar kavurma soğanlı kavurma soğanlı mantar yumurtalı soğan kavurması soganlı kavurması Malzemeler 300 gr Arpacık Soğanı 3 Diş Sarmısak 1 kg Dana Eti 2 Çorba Kaşığı Margarin 2 Tatlı Kaşığı Pulbiber 3 Çorba Kaşığı Domates Salçası 2 Su Bardağı Et Suyu 2 Çorba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Malzemeler 2 Soğan 2 Havuç 1 Kereviz 1 Sap Pırasa 1,2 kg Patates 1 Demet Dereotu 1 Çorba Kaşığı Margarin 2 Et Suyu Tableti 1 Defne Yaprağı 1,3 kg Dana Fileto 500 gr Süt Kreması Rendelenmiş Limon Kabuğu Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Soğanları kabuklarını soymadan doğrayın Havuç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Malzemeler 3 Çorba Kaşığı Kekik 7 Diş Sarmısak 4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 12 Çay Bardağı Limon Suyu 12 Pirzola 600 gr Haşlanmış Patates Bir miktar yağ Tuz, Karabiber 300 gr Yoğurt 1 Salatalık 2 Tatlı Kaşığı Nane 2 Soğan 1 Çorba Kaşığı Margarin 600 gr Fasulye Yemeğin Tarifi 4 diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
MALZEMELER2 Çay Bardağı Pirinç450 gr Soyulmuş Domates50 gr Siyah Zeytin1 Soğan1 Diş Sarmısak2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı1 Tatlı Kaşığı Kekik12 Su Bardağı Et SuyuKarabiber4 Balık Filetosu1 Çorba Kaşığı Un12 Tatlı Kaşığı KapariHAZIRLANIŞI Pirinci geleneksel yöntemlere göre pişirip pilav yapın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt