Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce ne yapmalıyım

Sizce ne yapmalıyım
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arklat durumum çok karışık kafam fazla dağınık lütfen yrdmcı olun
ARklar şart şu bn okula yeni glmiştim işte bi kızla tanıştık bn kızla pozitif konuşmuyodum sonada baya samimi ark olduk işte bu kıza bn 2 ay fln oluyo hoşlandığımı söledim kız bana kanky fln diodu işte kızın cvbı seni ark olark görüorm fln dedi ama o gnden sona sürekli tkrr msjlaşıoduk arklığımız bozulmadı ve üstünden bir hafta sona hala sevdiğimi ve unutamadığımı söledim yeniden cvpı olumsuzdu malesef dedi seni kankky olarak görüorm o tür duygular besleyemem dedi işte üzerinde 22,5 ay fln geçtik gldq bgnlere bn çekingen ve pozitif konuşmayan biriyim kız işte biz halil'le evlencez demeye fln başladıq herkes duydu maytabına sölüyo ve bn hala o kızı seviyorum nalet olsun bana kie işte napmalıyım 3kez onu sevdiğimi sölemelimiyim ve kız hala bana knky dio xS

Similar threads

arklat durumum karmakarışık kafam fazla dağınık lütfen yrdmcı olun ARklar durum şu bn okula yeni glmiştim işte bi kızla tanıştık bn kızla fazla konuşmuyodum sonada baya cana yakın ark olduk işte bu kıza bn 2 ay fln oluyo hoşlandığımı söledim kız bana kanky fln diodu işte kızın cvbı seni ark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Arkadaslr Başlıktaki Gibi Birazcık Daha Açıklayım 9sınıftayken hoslanmıstm aslında fakat sevgilisi vr die hiç bişey beslememstm Snra yaz tatilinde tesadufn konusmaya basladkBundan 6 ay önce bu kıza aşık oldm Kız Sevgilisinden Ayrılmış Bende Ayrılmıştm öle muhabbet ederken istedemedn aşık oldm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Mrblar bn 3 yıl önce bi kızla çıkmaya başladım daha açıkçası kız benden hoşlanıyormuş bnde manita ayağı filan yok die o zamanlar kabul etmiştim aynı mahaallede oturuyoruz haftanın her günü buluşuyoruz çoğunlukla her buluşmamızda'da başlıca arkadaslarını getirir yanında bunun C***** isminde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar her şey liseye geçmemle başladı eskişehirde bir anadolu lisesinde okuyorum birincil senemde ilk günlerimde önümde bi kız oturuyodu ilk günlerde anladım bişiler hissettiğimi ama kesin değildim günler geçiyordu ben azıcık hiperaktifim bi de böyle nedense insanları kendime yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Vaktinde sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı ama ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, birazcık havalı olmaya başladı sonradan ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt