bilgisayarci
FD Üye
Siverek Tava Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet kapya biber
- 1 adet patates
- 1 adet patlıcan
- 5 adet domates
- 4-5 tane yeşil biber
- 750 gram dana kuşbaşı et
- 1 diş sarımsak
- Pul biber
- Tuz
- Sıvı yağ
Siverek Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Et hariç tüm gereçleri küp küp doğrayıp, yağ ve bahartla harmanlıyoruz.
- Fırın tepsisine yerleştirdikten sonra üstüne yağlı kağıt seriyoruz.
- 200 derece evvelden ısıtılmış fırında etler yumuşayana kadar pişiriyoruz. Herkese afiyet olsun (Dilerseniz içine en son közlenmiş biber ve patlıcan da ortasına koyabilirsiniz)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.