Şirinlerden Diyaloglar Şirin baba! sevimli baba! yok uykucuyu uyandır, yok unutkana hatırlat, değil öfkeciyi sakinleştir, yok obura perhiz programi yaz şirinlik mi bıraktınız insanda be sevimli baba kendime yeşil etek diktim güzel olmuş mu? olmamış niçin? konsepte aykırı şirin baba, bişiy sorcam lakin kızmıycan? sor, yavrucum? ya sana niçin sevimli diyolar, bi yumuşaklık mı laf konusu yoksa? nerden çıkarıyosun kızım bunları? bilemiyorum yani, bi şirin anne beceriksiz mesela, ayrıca nedir bu kırmızı tutkusu? töbe, töbe sevimli baba! efendim şirine? derhal sen şirinlerin babasıysan, benim onlarla sevişmem akraba şeysi olmuyo mu? sadakallahulaziim ve illahi şirin baba, dinç sevimli yeşil oldu! sarılık geçiriyo normaldir sevimli baba sana fazla önemli bişey soyliycem söyle bakalım şirine ben lezbiyenim nası ya ?!?!?! şirin baba ben bundan böyle çiçek biriktirmek istemiyorum! çağrıda bulunmak emekli almak istiyorsun? evet emekli olunca 'emekli kadinlar dernegi kuracagim' hımm alt cok üyeniz olur şirin baba şakacı bi trençkot verdi üzerinde durex yazıyo şakacıyı çağır bana şirine gözlüklüyle yiyişmeni tüm köy konuşuo ne meslek işe başladım şirin baba değil mu haberin uğra bi ara çadıra şirin baba saçlarımı boyattım hoş olmuş mu? olmuş olmuş da, keşke maviye boyatmasaydın be şirinem şirin baba dayanamıyorum artık senin almak istiyorum! şu anda mi söylenir bu ulan allahsız! ha ne? süslü şirinle nişanımız var gelecek hafta 1 saat içinde de doktor şirin onu amelyatla kız yapıcak sevimli baba boğazım ağrıyooo! al şirinecim şu hapı yutuver ohh sıhhat olsun bi de sevimli baba, ne zaman boğazım ağrısa ertesi gün oram ağrıyo? olur canım, hapın yan etkisidir bi de defalarca böyle başım dönüyoooo bu haplaaaa alt etki alt tesir! şirin babaaaa pantalonunnnn önü niçin şirinlemişşşş? ast tesir ast etki eheheh ay ben bi fena oluyoruuum küt