vayy şirinlere bak sen)) şirin baba! şirin baba! değil uykucuyu uyandır, değil unutkana hatırlat, yok öfkeciyi sakinleştir, yok obura diyet programi yaz şirinlik mi bıraktınız insanda be şirin baba kendime yeşil etek diktim güzel olmuş mu? olmamış neden? konsepte aykırı sevimli baba, bişiy sorcam ama kızmıycan? sor, yavrucum? ya sana niçin şirin diyolar, bi yumuşaklık mı söz konusu yahut? nerden çıkarıyosun kızım bunları? bilemiyorum yani, bi sevimli anne ilave*** örneğin, keza nedir bu kırmızı tutkusu? töbe, töbe şirin baba, güçlü şirin yeşil oldu! sarılık geçiriyo normaldir şirin baba ben artık çiçek biriktirmek istemiyorum! aramak emekli almak istiyorsun? evet emekli olunca 'emekli kadinlar dernegi kuracagim' hımm ast cok üyeniz olur sevimli baba saçlarımı boyattım güzel olmuş mu? olmuş olmuş da, keşke maviye boyatmasaydın be şirinem
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.